A.I in Love Episod TV2 Dini Schatzmann and Janna Nick

Kepala Bergetar A.I in Love Episod Melayu Drama Dan Download. Tonton Gempak A.I in Love Terbaru Filem Malaysia. Malay Drama A.I in Love dfm2u Gempak Telemovie, Terkini Mega Drama A.I in Love Gempak HD Drama Sangat myflm4u video Links Download.

A.I in Love Episod TV2

Saksikan drama pendek ‘A.I In Love’ yang dibintangi oleh Janna Nick dan Dini Schatzmann yang bertemakan cinta, lingkaran saudara dan generasi. kemungkinan akan disiarkan di TV2 setiap Sabtu bermula 6 Februari, jam lapan.30 malam dan di TV1 setiap hari Ahad bermula 7 Februari, jam 11.05 pagi.

Click to Watch Episod

A.I in Love Episod TV2

JUDUL : A.I IN LOVE
TARIKH : 6 Februari 2021
WAKTU SIARAN : Sabtu, 8:30 malam
SIARAN TV : TV2 (RTM)
PENULIS SKRIP : Harun Murad Kamil & Ben Anwar
PENGARAH : Nor Ashikin Zainal
PRODUKSI : Unit Drama TV RTM
PELAKON : Dini Schatzmann, Janna Nick, Sham Visa, Keith Foo, Emelda Rosemila, Lia Natalia, Ivan Tai, Sahee Shamsudin, Hana Mohamed
SINOPSIS A.I IN LOVE

kisah cinta rakan-rakan remaja yang telah terpisah dari zaman kuliah akhirnya ditakdirkan untuk menyatukan kembali mereka dan dengan era yang dirancang untuk menjadi hyperlink untuk menguraikan semula kesan salah di antara mereka, dapatkah cinta mereka dihubungkan?

Audria adalah ‘Social Media Influencer’ yang tertekan akibat dikritik secara signifikan, membuat keputusan untuk menyekat dirinya di rumah dan memutuskan hubungan dengan antarabangsa luar (yang terdiri daripada media sosial).

Sejak usia muda, Iskandar sering menjadi buli hingga hari-hari kerjanya. Sebagai Jurutera Programmer yang lebih muda, Iskandar harus setuju untuk menghadiri sesi wawancara dalam program Selamat Pagi Malaysia mengenai usaha Prototaip ‘T-Smartglass’ yang dikembangkan dengan menggunakan agensinya. Melalui perisian ini, Audria mengendalikan muzik kekasih ‘monyet cinta’ terlebih dahulu.

Audria yang menyamar sebagai ‘penghormatan rahsia’ yang bernama MISSTECHLOVER (melalui e-mel) mungkin dihidu oleh Iskandar melalui puisi-puisi indah yang mereka kongsikan lebih awal daripada. Perhimpunan antara Audria dan Iskandar di dunia on-line kita mengembalikan kisah kenangan masa lalu sehingga menanamkan perasaan kasih sayang.

Audria yang tertekan kerana rungutan netizen kembali ke sini dengan semangat dan motivasi melalui Iskandar. hubungan antara Audria dan ayahnya Tuan Borhan, yang telah lama ditinggalkan, juga telah pulih.

Kejadian telah membuat Audria salah faham mengenai hubungan Iskandar dan Dania. Iskandar mencuba pelbagai pendekatan untuk memujuk dan menceritakan kisah sebenarnya. akhirnya, Iskandar mengembangkan program ‘ARLENS’ khas untuk Audria yang boleh bergabung dengan mereka berdua di dalam dunia nyata. melalui ‘ARLENS’ Audria dapat melihat atau berbual dengan Iskandar secara tulen dalam bentuk sosok holografik. Percubaan Iskandar untuk memenangi jantung koronari Audria kembali, berubah menjadi hit.

namun, tujuan Audria dan Iskandar untuk berkahwin terhenti setelah mereka menentukan bahawa Tuan Borhan dan Jamilah (rakan ‘reuni’ ITM yang sering membincangkan isu) juga mempunyai tujuan yang sama. Audria dan Iskandar tidak cenderung untuk ditinggalkan lagi.