Angkara Cinta Episod Astro Prima – Meerqeen and Hun Haqeem

Kepala Bergetar Angkara Cinta Episod Melayu Drama Dan Download. Tonton Gempak Angkara Cinta Terbaru Filem Malaysia. Malay Drama Angkara Cinta dfm2u Gempak Telemovie, Terkini Mega Drama Angkara Cinta Gempak HD Drama Sangat myflm4u video Links Download.

Angkara Cinta Episod Astro Prima

nantikan koleksi drama ‘Angkara Cinta’ boleh ditayangkan di slot Tiara, Astro Prima. Drama 70 episod diarahkan menerusi Hadis Omar. berlapis dengan pelakon seperti Hun Haqeem, Meerqeen, Wanna Ali, Yuna Rahim dan banyak lagi yang hebat. Akan disiarkan mulai 2 November 2020, dari Isnin hingga Jumaat, setiap jam 6 petang di saluran Astro Prima 105 dan seratus dua puluh lima.
Click to Watch EpisodAngkara Cinta Episod Astro Prima

JUDUL : ANGKARA CINTA
TARIKH TAYANGAN : 2 November 2020
WAKTU SIARAN : Isnin-Jumaat, 6:00 petang
EPISOD : 70
SIARAN TV : Slot Tiara (Astro Prima & Prima HD)
PENULIS SKRIP : Rehal Nuharis, Amor Rizan, Akmal Nahar, Dayang Kartinah Said.
PENGARAH : Hadith Omar
PRODUKSI : Juita Viden Sdn Bhd
PELAKON : Hun Haqeem, Meerqeen, Yuna Rahim, Wanna Ali, Nina Juren, Sharifah Shahora, Normah Damanhuri, Syazwan Zulkifly, Roy Azman, Azhar Amir, Ku Fridah, Lydiawati, Hamidah Wahab, Ayu Azlina, Alynn Techen , Hyrim Husni, Hadi Putra, Eden Lian, Dayana Jasmin, Alif Hadi, Faha Azhar, Alif Muhaimin, Mazli Razali, Oshin Ahmad, Nasz Sally, Nur Auni Zahra, Gen Darwish, Syed Irfan.
WATAK PELAKON 
Hun Haqeem sebagai Luqman
Wanna Ali sebagai Adira
Meerqeen sebagai Haqeem
Yuna Rahim sebagai Jijie
Azhar Amir sebagai Razlan
Syazwan Zulkifly sebagai Remy
Nina Juren sebagai Mariani
Normah Damanhuri sebagai Nek Milah
Sharifah Shahora sebagai Indah
Ku Faridah sebagai Puan Liza
Nur Auni Zahra sebagai Adira
Alif Muhaimin sebagai Dino
Syed Irfan sebagai Luqman
Gen Darwish sebagai Haqeem
LAGU TEMA / OST
Lagu : Angkara
Penyanyi : Siti Nordiana
Komposer : Sharon Paul
Lirik : fedtri Yahya & nana Alias
SINOPSIS ANGKARA CINTA
Mengisahkan kira-kira dua tokoh yang berlaku untuk berkongsi panggilan yang sama, terutamanya Luqmanul Haqeem bin Razlan. Luqman dan Haqeem dibesarkan dalam situasi sejarah keluarga sendiri yang sangat luar biasa. Seseorang merasa terharu dengan menggunakan kemewahan pada masa yang sama kerana sebaliknya dihancurkan oleh kemiskinan.
Sebagai orang dewasa, mereka berdua ditakdirkan untuk menjadi sahabat baik dan memasuki Akademi Polis secara kolektif. Mereka mengira keseluruhannya secara kolektif, melakukan sukan dan latihan bersenang-senang bersama, tanpa memahami hakikat sebenarnya mereka seolah-olah adik beradik berkongsi ayah yang sama.
Mariani (ibu Haqeem) dan Razlan berkahwin di perbatasan dan Razlan melarikan diri sementara Mariani mengandung Haqeem. Razlan nampaknya berkahwin dengan Indah dan mempunyai seorang anak, Luqman. Razlan dilarang oleh ibunya untuk kembali ke Mariani dan mengarang cerita bahawa Mariani mengalami keguguran.
akhirnya, setelah beberapa kejadian, kisah yang tepat akhirnya terungkap bahawa Luqman dan Haqeem nampaknya merupakan saudara lelaki dari 1 ayah. apabila anda menganggap bahawa ketika itu, kencan mereka mula tenang dan pelbagai konflik mula meletus. apa yang lebih hebat, Indah tidak selesa dengan kehadiran Mariani dalam hidup mereka.
Ditambah dengan keadaan cinta yang dihadapi antara Luqman dan Haqeem yang dapat mencintai wanita yang sama, Adira. apa yang akan berlaku kepada Mariani dan Haqeem seterusnya? Adakah Razlan akan menebus kesalahan dan penyesalannya kerana melepaskan tanggungjawab terlebih dahulu?
Adakah Indah akan diam? tidak mungkin dia akan membiarkan Razlan membawa Mariani ke dalam hidup mereka. apa lagi, ia memerlukan kekayaan mereka yang kemungkinan besar akan dinikmati oleh Mariani dan Haqeem di dalam takdir. Bagaimana Adira perlu memilih kasih sayang dari jantung koronernya? di antara Luqman dan Hakeem, yang berjaya memperibadikan Adira?