Ayat Dari Langit Telefilem Astro Citra – Ellie Suriaty Adlin Aman

Kepala Bergetar Ayat Dari Langit Episod Melayu Telefilem Dan Download. Tonton Gempak Ayat Dari Langit Terbaru Filem Malaysia. Malay Drama Ayat Dari Langit dfm2u Gempak Telemovie, Terkini Mega Drama Ayat Dari Langit Gempak HD Drama Sangat myflm4u video Links Download.

Ayat Dari Langit Telefilem Astro Citra

Saksikan telefilem ‘Ayat Dari Langit’ yang diarahkan oleh Rashid Sibir pada 17 April 2021, Sabtu jam 9 malam terbaik di Astro Citra.

Drama yang disutradarai oleh Rashid Sibir ini benar-benar akan memberikan beberapa petunjuk walaupun ia berpusat pada ajaran sesat yang dilakukan oleh Adlin Aman Ramlie dan Ellie Suriaty Omar.

Click to Watch Episod

Ayat Dari Langit Telefilem Astro Citra

JUDUL : AYAT DARI LANGIT 
SIARAN TV : Astro Citra HD 108 | SD 128
WAKTU SIARAN : Sabtu, 17 April 2021, 9:00 malam
PENGARAH : Rashid Sibir
PRODUKSI : Opera Klasik
PELAKON : Ellie Suriaty, Adlin Aman Ramlie, Puteri Sarah Liyana, Dato ahmad Tarmimi, Kodi Rasheed, Mathni Razak, Ismail Yaakob, Rahim Jailani,
Penulis Skrip : Rashid Sibir
Penerbit : Nurul Huda Azizi
Produksi : Opera Klasik Sdn. Bhd.
 
SINOPSIS AYAT DARI LANGIT 
Ustaz Muiz dan isterinya mengajarkan ajaran sesat dan menghendaki peminatnya mengikut jejak mereka yang selama bertahun-tahun mula menjadikan pengikutnya yang bernama Kamal mula merasa curiga.

Ustaz Muiz dan pasangannya, Ustazah Zaharah mengajarkan pelajaran tentang sesuatu dan menghendaki pengikutnya mengikuti jejak mereka yang selama bertahun-tahun menjadikan pengikutnya yang bernama Kamal mengalami curiga.

Adakah penghentian ajaran Syeikh Ahmad Muiz yang menyatakan ayat ini dari syurga? Adakah ia akan diketahui melalui kerajaan? Saksikan telefilem Ayat Dari Langit di Astro Citra.

Telefilem Ayat Dari Langit akan bersiaran pada 17 April ini, hari Sabtu, jam 9 malam di Astro Citra HD saluran 108.