Bayang Telefilem Live Astro Citra Video

Bayang Telefilem Live Tonton Astro Citra Drama Video. Kepala Bergetar Maid Astro citra Telefilem Melayu Penuh Program Dan Download. Malay Program Bayang Telemovie astrocitra dfm2u Gempak Telemovie. Tonton Gempak Bayang Saksikan Full Telefilem Astro Citra HD Terbaru Telefilem Malaysia, Kepala Bergetar komedi Program Sangat myflm4u Bayang Saksikan telefilem romantik komedi Video Links Tonton dan free download.

Bayang Telefilem Live Kepala Bergetar Video

Click to Watch Episod

Saksikan telefilem ‘Bayang’ lakonan Hazama, Ayie Elham dan Cik Manggis pada 18 Disember 2021, Sabtu jam 9 malam di Astro Citra.
Jika anda tidak lagi ke mana-mana hujung minggu ini. Jangan terlepas pandang untuk menonton cerita Melayu tempatan baharu iaitu telefilem Bayang yang akan disiarkan pada 18 Disember 2021 menerusi slot Eksklusif Citra di Astro Citra.
Cerita televisyen Melayu berdekatan zaman moden untuk 2021 dengan pelakon seperti Hazama, Ayie Elham, Cik Manggis dan ramai lagi.

Bayang

Waktu Siaran: Sabtu, 18 Disember 2021,
Rangkaian: Astro Citra  – Citra Exclusive
Pengarah: Idril Mihat, Irwan Rauf
Produksi: Motio Studio, SilentKaiju Studio
Pelakon: Ayie Elham, Hazama, Cliff Umar, Cik Manggis, Syean Mokhtar

Sinopsis Bayang

Mengisahkan kehilangan Lisa, seorang penyiasat yang menjadi misteri kerana berkait rapat dengan kejadian pembunuhan yang sedang disiasatnya bersama seorang rakannya, Azam. Seorang jurugambar baru bernama Joni, akan menjadi petunjuk kepada ngeri kehilangan Lisa.

Waktu Tayangan

Telefilem Bayang akan menemui penonton pada 18 Disember ini iaitu hari Sabtu jam 9.00 malam di slot Citra Exclusive Astro Citra 108. Selain itu, boleh juga tonton secara On Demand atau menerusi aplikasi Astro Go.

About Kepala

Kepala Bergetars is about Melayu Tonton Filem, Malay Tonton Cerekarama Melayu, Tonton dan Download Drama Melayu, Filem Terbaru, Filem Malaysia, Drama Malaysia.