Bella Bila Cinta Bersatu Telefilem Live TV9 Video

Bella Bila Cinta Bersatu Telefilem Live Tonton TV9 Drama Video. Kepala Bergetar Maid Tv9 Telefilem Melayu Penuh Program Dan Download. Malay Program Bella Bila Cinta Bersatu Telemovie astrocitra dfm2u Gempak Telemovie. Tonton Gempak Bella Bila Cinta Bersatu Saksikan Full Telefilem TV9 HD Terbaru Telefilem Malaysia, Kepala Bergetar komedi Program Sangat myflm4u Bella Bila Cinta Bersatu Saksikan telefilem romantik komedi Video Links Tonton dan free download.

Bella Bila Cinta Bersatu Telefilem Live Kepala Bergetar Video

Click to Watch Episod

Saksikan telefilem Bella – Bila Cinta Bersatu lakonan Anna Jobling dan Daniel Fong pada Selasa, 21 Disember 2021 pukul 9:30 malam di TV9.

TV9 membawakan kisah drama baharu untuk televisyen tempatan, telefilem Bella (Bila Cinta Bersatu) dengan hasrat untuk bersiaran pada 21 Disember 2021 menerusi slot Kuasa tiga Malam.

Bella – Bila Cinta Bersatu

Waktu Siaran: Selasa, 21 Disember 2021, 9:30 malam
Rangkaian: TV9 slot Kuasa 3 Malam
Skrip: Naza Manas
Pengarah: Yus Yusop
Produksi: Nuansa Films
Pelakon: Daniel Fong, Anna Jobling, Idris Khan, Mandy Chong, Shyrul Ezwan, Kuna Muzani, Een Efendi, Ranjeetha Sivam, Tina Isaacs, Tengku Tieya,

Sinopsis Bella Bila Cinta Bersatu

Bella menghalang untuk impiannya untuk menjadi seorang usahawan yang berjaya bermula daripada kehadiran sistem jahitan daripada Auntie Chan, ibu kepada rakan berkualitinya, Alex. Bella sering membawa fabrik kain perca bahagian bawah belakang dari tempat jahitan Auntie Chan dan mereka pakaiannya sendiri.

Bella sudah biasa ke kolej dan menerima tempahan jahitan untuk kelangsungan hidup. Bella mengambil pilihan drastik untuk berkahwin dengan Alex sambil menganalisis. Mereka telah berulang kali dihimpit semasa Bella memberi permulaan dan mereka tidak mempunyai wang yang cukup untuk membeli susu untuk bayi mereka.

Bella menghasilkan susun atur baju yang mendapat sambutan ramai. Bella terpaksa menerima banyak tempahan sehinggakan lengannya bengkak dan dia tidak dapat menghadiri peperiksaan. Walau bagaimanapun, melalui kemahuan Bella dan Alex, mereka akhirnya mengawal untuk membina empayar perusahaan komersial peribadi mereka.

Telefilem Bella mengisahkan individu Bella (Anna Jobling) yang memperjuangkan impiannya untuk menjadi seorang usahawan yang berjaya bermula daripada kehadiran mesin jahitan daripada Auntie Chan, ibu kepada rakan baiknya, Alex.

Bella kerap membawa fabrik tampalan bahagian bawah dari kedai jahitan Auntie Chan dan mereka bentuk pakaiannya sendiri.

Bella berkesan setiap hari ke kolej dan menerima tempahan jahitan untuk kelangsungan hidup. Bella mengambil keputusan drastik untuk berkahwin dengan Alex sambil menganalisis.

Mereka dihimpit ketika Bella memberi permulaan dan mereka tidak mempunyai dana untuk membeli susu untuk bayinya.

Bella menghasilkan reka bentuk blaus yang mendapat reaksi yang meluas. Bella perlu mengambil terlalu banyak tempahan sehingga tapak tangannya bengkak dan dia tidak dapat menghadiri peperiksaan.

Walau bagaimanapun, terima kasih kepada keazaman Bella dan Alex mereka akhirnya mengawal untuk membina empayar perniagaan mereka sendiri.

Waktu Bersiaran

Jadi jangan lupa untuk saksikan telefilem Bella (Bila Cinta Bersatu) yang akan bersiaran pada 21 Disember ini, hari Selasa jam 9.30 malam di slot Kuasa 3 Malam di TV9 dan boleh juga saksikan secara online di Tonton.

Bella Bila Cinta Bersatu Telefilem

About Kepala

Kepala Bergetars is about Melayu Tonton Filem, Malay Tonton Cerekarama Melayu, Tonton dan Download Drama Melayu, Filem Terbaru, Filem Malaysia, Drama Malaysia.