Bidadari Kiriman Tuhan Episod Astro Ria Mira Filzah

Kepala Bergetar Bidadari Kiriman Tuhan Episod Melayu Drama Dan Download. Tonton Gempak Bidadari Kiriman Tuhan Terbaru Filem Malaysia. Malay Drama Bidadari Kiriman Tuhan dfm2u Gempak Telemovie, Terkini Mega Drama Bidadari Kiriman Tuhan Gempak HD Drama Sangat myflm4u video Links Download.

Bidadari Kiriman Tuhan Episod Astro Ria

nantikan siri drama ‘Bidadari Kiriman Tuhan’ dalam slot Astro Ria MegaDrama. mempersembahkan gandingan Mira Filzah dan Zul Ariffin. Drama terbitan Opera Klasik Sdn Bhd, disutradarai oleh Rashid Sibir. Di tayangkan dari 25 Ogos 2020, setiap Isnin hingga Khamis jam 10 malam di Astro Ria.
Click to Watch EpisodBidadari Kiriman Tuhan Episod Astro Ria

JUDUL : BIDADARI KIRIMAN TUHAN
TARIKH TAYANGAN : 25 Ogos 2020
WAKTU SIARAN : Isnin-Khamis, 10:00 malm
PENULIS SKRIP : Rashid Sibir, Basri Musa, Nor Shazana Abd Talib, Suzanna Zaily Zin,
SIARAN TV : Slot MegaDrama (Astro Ria & Ria HD)
PRODUKSI : Opera Klasik Sdn Bhd
PENGARAH : Rashid Sibir
PELAKON : Zul Ariffin, Mira Filzah, Ruminah Sidek, Zarina Zainuddin, Adlin Aman Ramlie, Fauziah Nawi, Ruzaidi Abd Rahman, Maisara Sufia, Bazly Hanif, Dian P.Ramlee, Imran Ashraf, Raja Azura
WATAK PELAKON
Zul Ariffin sebagai Cikgu Yusof
Mira Filzah sebagai Cikgu Manis / Manja
Adlin Aman Ramlie sebagai Ikram
Zarina Zainuddin sebagai Maria (Mak)
Ruminah Sidek sebagai Nenek
Fauziah Nawi sebagai Kalsom
Maisara Sufia sebagai Suria
Ruzaidi Abd Rahman sebagai Pak Samad
Bazly Hanif sebagai Cikgu Adam
Dian P.Ramlee sebagai Mak Yusof
Imran Ashraf sebagai Cikgu Alif
Raja Azura sebagai Fiza
SINOPSIS BIDADARI KIRIMAN TUHAN

Menceritakan kisah pengembaraan hidup Manis, seorang pengajar tadika berusia 25 tahun dan dwi kembarnya, Manja yang lambat sekali. tinggal manis dan manja bersama ibu dan nenek mereka yang tidak sihat.

pelbagai tuduhan dan tanggungjawab telah ditanggung dengan bantuan Manis, namun dia sama sekali tidak mengeluh. sehinggalah Manis jatuh cinta dengan pelatih fakulti utama bernama Yusuf, temu janji adik-beradik itu mula menderita.

Manis dan Yusuf merancang untuk berkahwin. Yusuf yang marah pada Yusuf menghasut Manja untuk menyelamatkan perkahwinan mereka. Manja memaksa Manis untuk memilih antara dia atau Yusuf.