Bidadari Salju Episod TV3 Adam Lee Sweet Qismina

Kepala Bergetar Bidadari Salju Episod Melayu Drama Dan Download. Tonton Gempak Bidadari Salju Terbaru Filem Malaysia. Malay Drama Bidadari Salju dfm2u Gempak Telemovie, Terkini Mega Drama Bidadari Salju Gempak HD Drama Sangat myflm4u video Links Download.

Bidadari Salju Episod TV3

mendengarkan model drama novel Mia Kiff ‘Snow Angel’ di dalam slot Akasia TV3. menyediakan gandingan Adam Lee dan Qismina yang manis. Koleksi drama 28 episod yang diarahkan oleh Riza Baharudin. Snow Angel ditayangkan dari 15 Disember 2020, setiap Isnin hingga Jumaat jam 7 malam di TV3.
Click to Watch EpisodBidadari Salju Episod TV3

JUDUL : BIDADARI SALJU
TARIKH TAYANGAN : 15 Disember 2020
WAKTU SIARAN : Isnin-Jummaat, 7:00 malam
PENULIS SKRIP : Tinta Jingga, PGRs Team, Rofa Azzahra
SIARAN TV : Slot Akasia TV3
PENGARAH : Muhamad Riza Baharudin
PRODUKSI : A.Aida Production & Primeworks Studis
PELAKON : Adam Lee, Sweet Qismina, Nazrief Nazri, Syazuwan Hassan, Zaki Azeman, Jasmine Suraya, Chacha Maembong, Fimie Don, Jaja Iliyes, Rosnah Johari, Zulkifli Ismail, Lisdawati, Silfeny Osman, Lan Zailan, Aqil Taqeeuddin, Nizam Kama, Ainaa Azhari, Puteri A’teeqah, Damia Qaissarah
WATAK PELAKON
Adam Lee sebagai Hariz
Jasmine Suraya sebagai Jeanny
Sweet Qismina sebagai Kayra
Chacha Maembong sebagai Dania
Jaja Iliyes sebagai Anita
Fimie Don sebagai Naufal
Zaki Azeman sebagai Aiman
Nazrief Nazri sebagai Wan Hakimi
Syazuwan Hassan sebagai Raqib
Siti Khadijah Halim sebagai Marissa
Lisdawati sebagai Puan Fauziah
Zulkifli Ismail sebagai Tuan Azman
Lan Zailan sebagai Ilias
Rosnah Johari sebagai Mariam
LAGU TEMA / OST
Mimpi – Haqiem Rusli
Pewangi – Zali Rusli
Suratan Luka – Muna Shahirah
SINOPSIS BIDADARI SALJU
Menceritakan kisah Kayra yang sering menjadi mangsa buli dan biasanya dipermalukan di sekolah kerana paras wajahnya yang tidak menarik, penampilannya yang ceroboh dan kemiskinannya. Hariz, sarjana kanannya selalu menemui klausa dengannya hampir setiap hari. Hariz sangat membenci gadis ini sehingga dia berani melemparkan fitnah yang mencuri maruah dan harga diri wanita itu sehingga dia terpencil dengan menggunakan ayah peribadinya dan penduduk kampung. 8 tahun kemudian, Kayra berjaya melonjak dari musim luruh dan berjaya dalam keberadaannya. namun kerana kisah luar biasa yang menyakitkan membuatkan dia membenci lelaki, cinta dan perkahwinan. Hariz selalu dibayangi oleh dosa-dosanya yang luar biasa dan Kayra sama sekali tidak lupa dalam ingatannya. Dalam diam, pengalaman kasih sayang tiba-tiba berkembang di hatinya. ia adalah jodoh dan pertemuan di telapak tangan Tuhan. nampaknya lelaki ini yang dibenci dan dibalas mati adalah jodohnya. Mereka berkahwin namun perkahwinan mereka diuji sementara Hariz terperangkap di tilam bersama sepupunya sendiri, Jeanny.