Bougainvillea Episod TV3 Intan Ladyana Beto Kusyairy

Kepala Bergetar Bougainvillea Episod Melayu Drama Dan Download. Tonton Gempak Bougainvillea Terbaru Filem Malaysia. Malay Drama Bougainvillea dfm2u Gempak Telemovie, Terkini Mega Drama Bougainvillea Gempak HD Drama Sangat myflm4u video Links Download.

Bougainvillea Episod TV3

look forward to the drama collection ‘Bougainvillea’ proposing Beto Kusyairy, Nora Danis and Intan Ladyana. Drama directed with the aid of Ayie Mustafa, published by way of Sha’s Media Sdn Bhd. Broadcast on Samarinda TV3 slot starting December 28, 2020, every Monday to Thursday at 10 pm.

Click to Watch Episod

Bougainvillea Episod TV3 Intan Ladyana

JUDUL : BOUGAINVILLEA
TARIKH TAYANGAN : 28 Disember 2020
WAKTU SIARAN : Isnin-Khamis, 10:00 malam
SIARAN TV : Slot Samarinda TV3
PENULIS SKRIP : Lynnda Sharudin
IDEA ASALL : Raja Azidah
PENGARAH : Ayie Mustafa
PRODUKSI : Sha’s Media Sdn Bhd
PELAKON : Intan Ladyana, Beto Kusyairy, Nora Danish, Wan Nor Azlin, Hanna Aqeela, Kirana Batrisyia,  Ameerul Asyraf, Mior Darwish, Ziema Din, Jasper Supayah
WWATAK PELAKON
Nora Danish sebagai Mimie
Beto Kusyairy sebagai Adrian
Intan Ladyana sebagai Aryanna
Ameerul Asyraf sebagai Ali
Hanna Aqeela sebagai Hazira
Jasper Supayah sebagai Ilyana
Kirana Batrisyia sebagai Alisha
Ziema Din sebagai Bibah (Mak Ngah)
Mior Darwish sebagai Azief
LAGU TEMA (OST)
Boneka – Ernie Zakri
SINOPSIS BOUGAINVILLEA

Aryanna dan Adrian mempunyai kehidupan gembira dengan anak-anak mereka tidak kira jadual sibuk Adrian. Adrian adalah seorang pekerja kerja namun Aryanna dengan jujur ​​memahami kesibukan Adrian walaupun sesekali dia merasa kasihan pada Adrian. Bibah dan Mimie tinggal di rumah kampung. Mimie selalu bermimpi berkahwin dengan orang kaya, dan Bibah sentiasa memberi sokongan. Mimie sebenarnya mengagumi lingkaran saudara Adrian dan Aryanna. Hazira sangat dekat dengan kalangan saudara Adrian dan Aryanna dan dia tidak sabar untuk masuk ke dalam dan di luar rumah pasangan itu, dan juga dekat dengan anak-anak mereka.

Perkahwinan gembira Adrian dan Aryanna berubah menjadi teruji ketika Aryanna mengalami nasib buruk dan koma. Adrian kemudian menggaji Mimie sebagai jururawat bukan awam untuk mengurus Aryanna. Mimie menjaga kehendak Aryanna dengan betul dan selalu mengizinkan Mak Leha. Sikap Mimie adalah Adrian kelas satu. semua pengubahsuaian sementara Mimie mula cemburu dan bersemangat dengan Adrian dan tujuan untuk berubah menjadi Aryanna. Mereka telah ditangkap berkhalwat dan perlu berkahwin namun Adrian tetap mencintai Aryanna. Mimie mendedahkan cara untuk memisahkan mereka. pada suatu ketika, Aryanna bangun dari koma dan berpura-pura kehilangan ingatannya setelah dia mengetahui tingkah laku Mimie yang obsesif.