Reload if Error

Bunga dan Kayu Filem Live Astro First

Bunga dan Kayu Filem Live Tonton Astro First Drama Video. Kepala Bergetar Maid astro first Filem Melayu Penuh Program Dan Download. Malay Program Bunga dan Kayu Telemovie astrofirst dfm2u Gempak Telemovie. Tonton Gempak Bunga dan Kayu TV Show Full Filem Astro First HD Terbaru Filem Malaysia, Kepala Bergetar komedi Program Sangat myflm4u Bunga dan Kayu full Episode Video Links Tonton dan free download.

Bunga dan Kayu Filem Live Kepala Bergetar Video

Click to Watch Episod

u. Rapper terkenal S., MK K-Clique, yang sebelum ini terus muncul dengan gambar ‘swag’, kini terus membuat panggilan dalam industri karya seni dengan cara muncul sebaliknya melalui lelaki atau wanita romantis buat kali pertama melalui filem romantik komedi bulatan kerabat, Bunga Dan Kayu. Menariknya, MK pernah bergandingan dengan pelakon filem Penunggang Agama dan juga penyanyi kumpulan De Fam, pengacara dan versi, khususnya Azira Shafinaz. Keserasian mereka dalam memindahkan watak Noah dan Flower menjadi tarikan utama filem ini.

Bunga Dan Kayu bakal memenuhi sasaran pasaran Syawal bermula 3 Mei 2022 di Astro First, saluran 480. Ia adalah hasil akhir produksi dan pembuatan filem ‘Hantu Kak Limah’, ‘Sangkar’, ‘J Revolusi’, Emas Infinitus. Filem di bawah kendalian Wann Hafiz ini juga menunjukkan sinematografi yang mendebarkan dan sesi penggambaran telah diadakan di Berjaya Hills Bukit Tinggi dan Janda Baik, Pahang. Selain MK K-Clique dan Azira Shafinaz, Bunga Dan Kayu turut menutup u . Pelakon terkenal S . antaranya Zalif Sidek, Azad Jasmin, Kazar, Elly Arifin dan salah seorang finalis Big Stage, Yazmin Aziz.

Bunga dan Kayu

Genre: Romantik Komedi
Tarikh Tayangan: 3 Mei 2022
Rangkaian: Astro First 480
Skrip: Fairul Nizam & Modee
Pengarah: Wann Hafiz
Produksi: Infinitus Gold Sdn Bhd
Watak Pelakon 
Azira Shafinaz sebagai Bunga
MK K-Clique sebagai Noah
Yazmin Aziz sebagai Pretty
Zalif Sidek sebagai Farhan
Kazar sebagai Hameed
Elly Arifin sebagai Zara Iman
Azad Jasmin sebagai Encik Badri

Sinopsis Bunga dan Kayu

Noah seorang superstar terkenal tanah air sengaja memilih Bunga sebagai kekasihnya atas beberapa motif dan tidak munasabah. Fikiran Noah menjadi lebih tidak terkawal apabila dia mengetahui wanita yang baru dikenalinya, Bunga mengekalkan impian untuk menjadi pelakon. Oleh itu, Noah telah memberi peluang kepada Bunga yang akan mengundang 1001 kegagalan, bukan lagi yang paling mudah pada Bunya namun Noah juga.

Astro First Full Filem Bunga Dan Kayu

About KepalaBergetar

Kepala Bergetars is about Melayu Tonton Filem, Malay Tonton Cerekarama Melayu, Tonton dan Download Drama Melayu, Filem Terbaru, Filem Malaysia, Drama Malaysia.