Cinta Hati Ayam Telefilem Live TV2

Cinta Hati Ayam Telefilem Live Tonton TV2 Drama Video. Kepala Bergetar Maid Tv2 Telefilem Melayu Penuh Program Dan Download. Malay Program Cinta Hati Ayam Telemovie astroria dfm2u Gempak Telemovie. Tonton Gempak Cinta Hati Ayam Saksikan Full Telefilem TV2 HD Terbaru Filem Malaysia, Kepala Bergetar komedi Program Sangat myflm4u Cinta Hati Ayam Saksikan telefilem romantik komedi Video Links Tonton dan free download.

Cinta Hati Ayam Telefilem Live Kepala Bergetar Video

Click to Watch Episod

Saksikan telefilem romantik komedi ‘Cinta Hati Ayam’ pada 13 Disember (Isnin), pukul 9.00 malam mengisi slot Drama On 2 di TV2.

C.H.A Cinta Hati Ayam

Waktu Siaran: Isnin, 13 Disember 2021, 9:00 malam
Rangkaian: TV2 (RTM)
Penulis Skrip: Zuli Ismail
Pengarah: Irwan Rauf
Produksi: Creative Eye
Pelakon: Ara Johari, Ayie Elham, Zarul Husin, Catriona Ross, Zharif Khan, Eric Fuzi,

Sinopis C.H.A Cinta Hati Ayam

Acha dan Adnan telah menjadi pasangan yang berpuas hati dalam permulaan hubungan. Malangnya cinta mereka putus di tengah-tengah jalan. Namun siapa sangka, cinta yang putus akhirnya bertaut kembali di gerai cekik!

12 bulan kemudian, kehidupan kekal dengan Acha menyokong ibunya menjalankan perniagaan mempromosikan burung berkilauan di pasaran. Suatu hari mereka telah dimaklumkan bahawa mungkin ada penyewa baru di hadapan kedai mereka.

Di sinilah peperangan bermula, manakala pengedar baharu ialah kekasih ibu Acha yang juga merupakan bapa Adnan sebelum ini. Ibu Acha dan ayah Adnan sudah lama tidak bertegur sapa kerana ibu Acha meninggalkan ayah Adnan sehari sebelum mereka dikahwinkan. Ini juga telah memburukkan lagi senario mereka.

Temu janji yang rosak di tengah jalan itu disambung semula di gerai menjual ayam. Jodoh atau kebetulan? Lebih pelik, mereka perlu bersaing dengan sengit apabila bapa Adnan juga membeli ayam betina.

Cinta Hati Ayam filem TV2

About Kepala

Kepala Bergetars is about Melayu Tonton Filem, Malay Tonton Cerekarama Melayu, Tonton dan Download Drama Melayu, Filem Terbaru, Filem Malaysia, Drama Malaysia.