पूल भाग 1. Voika asb401 ड्रीम सेक्स स्लेव एंडर्स जेन्सेन इलाज er�male l उसकी मालकिन होने के लिए, जब वह लड़का लड़ता है तो वह अपने रास्ते में नहीं खड़ा होता है.https://www.handjobs-xxx.com/ भाग्यशाली काले दोस्त पैसे के लिए एक खराब सफेद चलने चूसने के बाद श्यामला गृहिणियों को रिवर्स में फिल्माया गया. नकली कर्मचारी ईवा क्रूज़ ने कोई अपीली नहीं चुकाईं, इसलिए वह नकद के लिए अपने बॉस को बकवास करती है.https://www.gynocams.tv/ बीबीसी बेटा महान कौशल के साथ अपनी माँ fucks.https://www.redtube.com/ किशोर महिला स्वादिष्ट रूप से अपने बड़े मुर्गा का आनंद लेती है जब तक कि वह अपनी बिल्ली को भरता नहीं है.https://www.xnxx.com/ अवसादग्रस्त जापानी हॉट बेब, युकी निशिता, बकवास हो जाता है.https://www.liveteens.tv/

Cinta Hilang Kata Episod Astro Prima – Shahz Jaszle and Sophia

Kepala Bergetar Cinta Hilang Kata Episod Melayu Drama Dan Download. Tonton Gempak Cinta Hilang Kata Terbaru Filem Malaysia. Malay Drama Cinta Hilang Kata dfm2u Gempak Telemovie, Terkini Mega Drama Cinta Hilang Kata Gempak HD Drama Sangat myflm4u video Links Download.

Cinta Hilang Kata Episod Astro Prima

Versi drama ‘Cinta Hilang Kata’ yang tidak konvensional dengan menggunakan Lily Haslina Nasira akan mengemas kini drama bersiri Dendam Seorang Isteri. Drama 40 episod arahan Kyoll Hamzah itu dibintangi oleh Sophie Al-Barakbah, Shah Jaszle, Nelissa Nizam, Iqram Dinzly dan Hariz Hamdan.

Drama ‘Cinta Hilang Kata’ boleh ditayangkan setiap Isnin hingga Jumaat, jam 6.00 petang mulai 18 Julai 2022 semata-mata di slot Tiara melalui saluran Astro Prima (satu sifar lima). Drama ini juga boleh distrim melalui On Demand di Astro Box dan aplikasi Astro GO untuk pilihan bendy.
Drama yang bakal menggantikan ‘Dendam Seorang Isteri‘ adalah adaptasi daripada novel dengan nama yang sama ‘Cinta Hilang Kata‘ menerusi Lily Haslina Nasir.

Click to Watch Episod

JUDUL : Cinta Hilang Kata

Tarikh Tayangan: 18 Julai 2022
Waktu Siaran: Isnin-Jumaat, 6:00 petang
Rangkaian: Astro Prima, Astro Go
Penulis Novel: Lily Haslina Nasir
Penulis Skrip: PGRs Team, Ab Zartih, Chinta Nadessha, Azuwan Ahmad
Pengarah: Kyoll Hamzah
Produksi: Country & Universal Sdn Bhd
Pelakon: Shahz Jaszle, Sophia AlBarakbah, Nelissa Nizam, Iqram Dinzly, Anne Abdullah, Hariz Hamdan, Ainina Ahmad, Lizza Abdullah, Amelia Christie, Abd Manan Sulaiman, Amanda Misbun, Ayunie Rizal, Aqil Taqee, Talha Harith, Nadia Kesuma, Faa Zaini, Zalfa Zin, Syazwan Zulkifly, Azhar Sulaiman.
Watak Pelakon 
Shahz Jaszle sebagai Rain Akhtar
Sophia AlBarakbah sebagai Nurul Masmin
Nelissa Nizam sebagai Sabirah
Iqram Dinzly sebagai Amirul
Anne Abdullah sebagai Mahyun
Hariz Hamdan sebagai Zaili
Amelia Christie sebagai Ezra
Lizza Abdullah sebagai Jah Gayah
Faa Zaini sebagai Wanie
Aqil Taqee sebagai Deens

Lagu Tema (OST)

Bahagiakan Dia – Shila Amzah & Liza Hanim

SINOPSIS: Drama Cinta Hilang Kata

Mengisahkan gaya hidup Nurul Masmin (Sophie Albarakbah) seorang novelis hit dari universiti lagi, ini mengundang rasa iri hati rakan sekerjanya Sabirah (Nellisa Nizam) dan Zaili (Hariz Hamdan).

Bagaimanapun, gaya hidupnya boleh dijangka secepat ibunya meminta Nurul mengahwini Amirul (Iqram Dinzly) yang merupakan anak lelaki kepada orang gaji mereka Jah Gayah (Liza Abdullah).

Nurul Masmin perlu meninggalkan kekasih hatinya Rain Akhtar (Shah Jaszle) demi ibunya.

Sedikit demi sedikit, barang milik Nurul Masmin terhakis melalui Amirul, tidak cukup dengan itu, pesaingnya – Sabirah – sanggup menggunakan ilmu hitam untuk menghancurkan rumah tangga dan profesion Nurul.

Dalam diam, Nurul Masmin menaruh hati kepada Rain Akhtar bagaimanapun terpaksa mengikut kehendak ibunya untuk mengahwini Amirul. Hujan yang lebih memihak kepada Nurul bertukar menjadi kecewa dan pergi membawa diri. Amirul sangat hebat dalam mengambil hati ibu Nurul untuk mengenali impian ibunya, Jah Gayah.
Jah Gayah pasti membenci Nurul kerana kisah cintanya terhadap ayah Nurul tidak kembali. Nurul sebaiknya dijadikan alat untuk dia hidup mewah. Sepanjang perkahwinan itu, Nurul tidak berasa gembira, keseluruhannya telah lengkap untuk merawat hati ibunya yang lalu.
Selepas kematian ibunya, Nurul nekad untuk bercerai, tindakannya membuatkan Jah Gayah jengkel. Nurul menderita diseksa oleh sihir. Mujurlah, Nurul mempunyai kawan-kawan utama Ezra, Wanie dan Deens yang sentiasa mengikut aspeknya.
Hujan tidak berputus asa mengejar cinta Nurul. Nurul kerap mengelak kerana trauma dengan apa yang menimpa dan dia juga tidak mahu digelar perampas.

Waktu Bersiaran

Jangan lupa saksikan drama Cinta Hilang Kata yang akan menemui penonton mulai 18 Julai 2022, setiap hari Isnin hingga Jumaat pada pukul 6.00 petang menerusi slot Tiara Astro Prima 105 atau secara online di Astro Go atau di laman web ini.

astro go saksikan drama Cinta Hilang Kata