Cinta Yang Pulang Episod TV2 – Ummi Nazeera & Izzue Islam

Kepala Bergetar Cinta Yang Pulang Episod Melayu Drama Dan Download. Tonton Gempak Cinta Yang Pulang Terbaru Filem Malaysia. Malay Drama Cinta Yang Pulang dfm2u Gempak Telemovie, Terkini Mega Drama Cinta Yang Pulang Gempak HD Drama Sangat myflm4u video Links Download.

Cinta Yang Pulang Episod TV2

Nantikan drama Novel radikal ‘Cinta Yang Pulang’ menerusi Wawa Akil yang secara kolektif membawakan pelakon utama Izzue Islam dan Ummi Nazeera akan menemui penonton RTM mulai 4 September, setiap Khamis hingga Sabtu, jam 8.00 malam di TV2.

Click to Watch Episod

JUDUL : CINTA YANG PULANG
TARIKH : 4 September 2021
WAKTU SIARAN : Khamis-Sabtu, 8:00 malam
SIARAN TV : TV2 (RTM)
PENULIS NOVEL : Wawa Akil
PENULIS SKRIP : Wan Mahani Wan Hassan, Liza Ali
PENGARAH : Bade Hj Azmi
PRODUKSI : Suhan Movies & Trading, Telemal Production
PELAKON : Ummi Nazeera, Izzue Islam, Azwan Kombos, Melanie Tan, Jasmine Suraya, Zalfa Zin, Fizz Fairuz, Shah Iskandar, Amar Asyraf, Scha Elinnea, Areef Amran, Farhan Asri, Raja Azmi, Kuna Muzani, Rahim Omar, Nur Dhia Irdina, Azhar Amir.
WATAK PELAKON
Ummi Nazeera sebagai Adina Insyirah
Izzue Islam sebagai Noah Imran
Fizz Fairuz sebagai Datuk Saziman
Jasmine Suraya sebagai Thia
Azwan Kombos sebagai Zain
Zalfa Zin sebagai Sakinah
Melanie Tan sebagai Balqis
Areef Amran sebagai Adib
Raja Azmi sebagai Datin Hasanah
SINOPSIS CINTA YANG PULANG
Kisah ini benar-benar didasarkan pada prinsip lelaki atau wanita, Adina Insyirah yang berubah menjadi bahaya dengan bantuan seorang lelaki muda bernama Noah Imran. Kemuncaknya ialah Noah telah menuduh Dina menyebarkan gambar tidak senonoh kekasihnya, Thia.
Tanpa menyelidiki kebenaran di belakang berita yang dilancarkan, Nuh telah melontarkan penghinaan dan penghinaan yang telah menodai harga diri Dina.
Selepas kejadian itu, Dina telah berhijrah ke Australia. Tidak lama setelah pemergian Dina, kisah nyata berubah menjadi penyebaran bahawa penyebaran gambar sebenar yang berubah menjadi tidak dapat dicapai dengan cara Dina.
Nuh memalukan penyesalan yang tidak terhingga atas pergerakannya yang tidak berasas terhadap wanita itu. Selama 12 tahun dia menunggu ruang pengampunan di jantung koronari Dina untuk dirinya sendiri.
Selepas 12 tahun, Dina dan keluarganya kembali ke tempat kelahiran mereka. Perhimpunannya dengan Dina membuka laman web baru untuk Nuh ketika dia mula jatuh cinta dengan gadis itu.
Tetapi sebaliknya berbeza dengan reputasi Dina. Yang dia ada hanyalah perasaan balas dendam dan kebencian terhadap orang yang berubah menjadi menghina wanita itu secepat mungkin.
Tetapi rancangan membuat ibu sangat luar biasa. Dina ditekan untuk muncul sebagai PA Nuh, memulakan peluang Noah untuk menggoda Dina. Oleh itu, apa hasilnya?
Cinta Yang Pulang Episod TV2