Cukup Derita Itu Episod TV3 Ruhainie and Hisyam Hamid

Kepala Bergetar Cukup Derita Itu Episod Melayu Drama Dan Download. Tonton Gempak Cukup Derita Itu Terbaru Filem Malaysia. Malay Drama Cukup Derita Itu dfm2u Gempak Telemovie, Terkini Mega Drama Cukup Derita Itu Gempak HD Drama Sangat myflm4u video Links Download.

Cukup Derita Itu Episod TV3

Mendengarkan model drama ‘Cukup Derita Itu’ yang tidak konvensional menerusi Siti Rosmizah di dalam slot Samarinda TV3. Drama yang disutradarai bersama Kamaludin, diterbitkan melalui SR One Sdn Bhd. Akan menemui pengunjung mulai 6 Mei 2021, setiap Isnin hingga Khamis jam 10 malam di TV3. Drama ini ditayangkan untuk menggantikan drama Promise Prison sebelumnya.

The drama Cukup Derita is an model drama with the same identify by the us of a’s famous novelist Siti Rosmizah which become posted in 2014 thru SR e-book. So another fantastic drama in your viewing satisfaction. The drama will certainly be the communicate of the town at some point of the period of the printed.

Click to Watch Episod

Cukup Derita Itu Episod TV3
JUDUL : CUKUP DERITA ITU
TARIKH : 6 Mei 2021
WAKTU SIARAN : Isnin-Khamis, 10:00 malam
SIARAN TV : Slot Samarinda TV3
PENULIS NOVEL : Siti Rosmizah
PENGARAH : Along Kamaludin
PRODUKSI : SR One Sdn Bhd
PELAKON : Ruhainies, Hisyam Hamid, Chacha Maembong, Didie Alias, Jasmin Hamid, Farhan Asri, Balkisyh Semundur Khan, Dian P Ramlee, Sera Melissa, Hafidzuddin Fazil, Mubarak Majid, Rosnah Johari, Lia Natalia
WATAK PELAKON
beberapa pelakon yang membintangi drama Cukup Derita Itu adalah Hisyam Hamid, Ruhainies, Chacha Maembong, Jasmin Hamid, Didie Alias, Lia Natalia, Dian P Ramlee, Rosnah Johari, Farhan Asri dan banyak lagi yang hebat.
Ruhainies sebagai Ellani
Hisyam Hamid sebagai Zarul Zafran
Jasmin Hamid sebagai Mak Ngah Gayah
Chacha Maembong sebagai Ellana
Didie Alias sebagai Mak Yek
Dian P Ramlee sebagai Mak Long
Farhan Asri sebagai Amirul
Balkisyh Semundur Khan sebagai Lijah
Sera Melissa sebagai Ayu
 
LAGU TEMA (OST)
Cukup Derita Itu – Siti Nordiana
Pergilah Derita – Lia Aziz & Asfan Shah
SINOPSIS CUKUP DERITA ITU
1354 / 5000

Translation results

Menceritakan kisah kehidupan kembar Ellani dan Ellana yang telah kehilangan kedua ibu bapa dan telah dibesarkan oleh ibu saudara. walaupun dibesarkan oleh ibu saudara, Ellani dan Ellana telah diperlakukan sebaliknya. Ellana diperlakukan seperti seorang puteri pada masa yang sama ketika Ellani ditangani seperti seorang budak. Saya tidak tahu apa sebabnya yang membolehkan anda membaca novel ini. Sebagai seorang, Ellana bertemu dengan Zarul Zafran, seorang lelaki tampan yang memegang peranan sebagai pensyarah. Cinta sebelum semua pandangan telah membawa mereka ke pintu perkahwinan. namun Zarul menjadi prihatin dalam kemalangan. Zarul tiba-tiba menukar hatinya kepada Ellani dan melamar Ellani untuk menjadi pasangannya. Ellani tidak faham di mana abang-in-lawnya mahu menjadi suaminya. namun, untuk kebahagiaan seseorang yang telah dianggap seperti seorang ibu, Ellani mempunyai pendapat yang sama dengan syarat-syarat perkahwinannya. Zarul Zafran kemudiannya telah menjadi suaminya. pelbagai duri dan duri diserahkan. Dendam Makngah dan teman kembarnya, Ellana menyebabkan kewujudan Ellani menjadi penuh kesedihan. orang yang menjadi suaminya mula bertukar hati dan mencintai Ellana lagi sehingga dia cenderung untuk menceraikannya. Dia menjadi bercerai hanya melalui sms. Apa yang menimpa Ellani setelah perceraian? Bolehkah hubungan yang rosak dihubungkan semula? Adakah sinar kebahagiaan mengharapkan Ellani akhirnya?

Drama yang cukup menderita menceritakan kisah kehidupan kembar Ellani dan Ellana yang telah kehilangan ibu dan ayahnya dan telah dibesarkan oleh seorang makcik.

walaupun pada hakikatnya dibesarkan oleh ibu saudaranya Mak Ngah Gayah, Ellani dan Ellana ditangani secara berbeza. Ellana ditangani seperti puteri sementara Ellani ditangani seperti budak.

Waktu Tayangan

mengambil kira janji anda. Saksikan drama Cukup Derita setiap Isnin hingga Khamis, jam 10.00 malam di slot Samarinda TV3 bermula juga 6. anda juga boleh menontonnya secara on-line di Tonton.