पूल भाग 1. Voika asb401 ड्रीम सेक्स स्लेव एंडर्स जेन्सेन इलाज er�male l उसकी मालकिन होने के लिए, जब वह लड़का लड़ता है तो वह अपने रास्ते में नहीं खड़ा होता है.https://www.handjobs-xxx.com/ भाग्यशाली काले दोस्त पैसे के लिए एक खराब सफेद चलने चूसने के बाद श्यामला गृहिणियों को रिवर्स में फिल्माया गया. नकली कर्मचारी ईवा क्रूज़ ने कोई अपीली नहीं चुकाईं, इसलिए वह नकद के लिए अपने बॉस को बकवास करती है.https://www.gynocams.tv/ बीबीसी बेटा महान कौशल के साथ अपनी माँ fucks.https://www.redtube.com/ किशोर महिला स्वादिष्ट रूप से अपने बड़े मुर्गा का आनंद लेती है जब तक कि वह अपनी बिल्ली को भरता नहीं है.https://www.xnxx.com/ अवसादग्रस्त जापानी हॉट बेब, युकी निशिता, बकवास हो जाता है.https://www.liveteens.tv/

Dia Isteriku Episod TV Alhijrah – Hafidz Roshdi And Rozita

Kepala Bergetar Dia Isteriku Episod Melayu Drama Dan Download. Tonton Gempak Dia Isteriku Terbaru Filem Malaysia. Malay Drama Dia Isteriku dfm2u Gempak Telemovie, Terkini Mega Drama Dia Isteriku Gempak HD Drama Sangat myflm4u video Links Download.

Dia Isteriku Episod TV Alhijrah

Saksikan drama bersiri ‘Dia Isteriku’ yang dibintangi oleh Rozita Che Wan, Hafidz Roshdi, Shalma Eliana dan Datuk Fizz Fairuz mulai 14 September, setiap Isnin dan Selasa, jam 6.00 petang di slot Qalbu TV Alhijrah.
Slot Qalbu mengikuti drama Dia Isteriku dengan tujuan untuk disiarkan mulai 14 September 2021 di TV Al Hijrah untuk menggantikan drama Mak Abang Nak Kahwin sebelumnya.

Drama ini disiarkan menerusi inisiatif Pelan Langkah Ekonomi Ekonomi Kreatif (PELAKSANA) di bawah Perbadanan Pembangunan Filem Nasional Malaysia (FINAS).

‘She’s My Wife’ akan memberikan materi kandungan yang sangat baik kepada khalayak sasaran selain latihan yang boleh diambil dan sesuai untuk dilihat oleh seluruh keluarga.

Click to Watch Episod

JUDUL : DIA ISTERIKU
TARIKH TAYANGAN : 14 September 2021
WAKTU SIARAN : Isnin-Selasa, 6:00 petang
SIARAN TV : TV Alhijrah
IDEA ASAL : Zarihah Hassan
SKRIP : Mohd Shahremy Ikmal
PENGARAH : Ayie Mustafa
PRODUKSI : Sha’s Media Sdn Bhd
PELAKON : Hafidz Roshdi, Rozita Che Wan, Shalma Eliana, Aiman Badrul, Fizz Fairuz, Izzy Reef, Hanna Aqeela,  Cahaya Nilam, Badrul Muhayat, Ziema Din, Sharifah Anthasha, Charlie Numan Salleh.
WATAK PELAKON
Hafidz Roshdi sebagai Helmi
Rozita Che Wan sebagai Aisyah
Fizz Fairuz sebagai Bahar
Shalma Eliana sebagai Elisya
Cahaya Nilam sebagai Intan
Aiman Badrul sebagai Ikhwan
Sharifah Anthasha sebagai Tina
Badrul Muhayat sebagai Azlan
Charlie Numan Salleh sebagai Atok Wan Haji Ali
Ziema Din sebagai Kak Zah
SINOPSIS DIA ISTERIKU

Mengisahkan perkahwinan yang memuaskan Helmi dan Aisyah diperiksa kerana fitnah yang dilancarkan oleh individu keluarga mereka. Perkahwinan dengan Helmi adalah hadiah yang tidak ternilai bagi Aisyah kerana dia telah lama menjalani kehidupan yang menyakitkan bersama dengan bekas suaminya Bahar selama 6 tahun secara kolektif.

Namun, kebahagiaan itu menjadi goyah ketika Elisya, anak Aisyah ketika dia mengahwini Bahar, tiba di sini untuk tinggal bersama Helmi dan Aisyah. Elisya, yang pernah tinggal bersama ayahnya, Bahar, mahukan cara hidup yang mengejutkan ketika tinggal bersama Helmi dan Aisyah.

Semasa tinggal bersama ayahnya, gaya hidupnya sangat bebas dan dia tidak lagi peduli dengan hukum hakam bukan sekular. Persekitaran berubah menjadi sangat luar biasa ketika dia tiba di sini untuk tinggal bersama Aisyah dan keluarganya yang menekankan kehidupan Islam dan penyayang.

Aisyah dan Helmi berusaha menolong Elisya berniaga dan mengamati contoh gaya hidup sebagai muslimah sejati. Keikhlasan, kejujuran dan kebaikan Helmi terhadap Aisyah dan dirinya, menyebabkan Elisya jatuh cinta bersama dengan ayah tirinya.

Drama She Is My Wife mengisahkan perkahwinan bahagia Helmi dan Aisyah yang diperiksa akibat fitnah yang disebarkan melalui ahli keluarga mereka sendiri.

Perkahwinan dengan Helmi adalah hadiah yang berguna untuk Aisyah kerana dia telah lama menjalani gaya hidup yang menyakitkan bersama dengan bekas suaminya Bahar selama enam tahun bersama.

Namun, kebahagiaan itu menjadi goyah ketika Elisya, anak Aisyah ketika dia mengahwini Bahar, tinggal bersama Helmi dan Aisyah.

Dia Isteriku Episod TV Alhijrah

Elisya, yang telah tinggal bersama ayahnya, Bahar, mengalami kejutan gaya hidup ketika tinggal bersama Helim dan Aisyah.

Ketika tinggal bersama ayahnya, gaya hidupnya menjadi relatif tidak stabil dan dia sekarang tidak bingung tentang pengaturan hakam rohani.
Ekosistem menjadi sangat unik sementara dia sampai di sini untuk tinggal bersama Aisyah dan keluarganya yang menekankan keberadaan Islam dan cinta.

Aisyah dan Helmi berusaha untuk membantu Elisya bergantian dan mematuhi contoh kehidupan sebagai muslimah yang sebenar.

Keikhlasan, kejujuran dan perlakuan ramah Helmi terhadap Aisyah dan dirinya, mendorong Elisya jatuh cinta dengan ayah tirinya.

Waktu Bersiaran

He Isteriku can be broadcast for 1 hour every Monday and Tuesday at 6.00 pm within the Qalbu slot on AlHijrah TV starting September 14.