Hati Yang Dikhianati Episod Astro Prima – Amar Baharin & Isyariana

Kepala Bergetar Hati Yang Dikhianati Episod Melayu Drama Dan Download. Tonton Gempak Hati Yang Dikhianati Terbaru Filem Malaysia. Malay Drama Hati Yang Dikhianati dfm2u Gempak Telemovie, Terkini Mega Drama Hati Yang Dikhianati Gempak HD Drama Sangat myflm4u video Links Download.

Hati Yang Dikhianati Episod Astro Prima

Nantikan koleksi drama ‘Hati Yang Dikhianati’ versi telenovela Mis Tres Hermanas. Dibintangi oleh Amar Baharin, Isyariana, Mona Allen, Zamarul Hisham, Syamim Farid dan banyak lagi. Drama yang diarahkan menerusi Riza Baharudin, diterbitkan oleh global Station Sdn Bhd. Akan ditayangkan pada 12 April 2021 di slot Astro Prima Tiara.

Kini drama Hati Yang Dikhianati akan mengisi slot Tiara di Astro Prima mulai 12 April 2021. sebuah drama baru yang diterbitkan oleh Astro yang menggantikan lebih daripada 100 episod drama Angkara Cinta sebelumnya.

Drama Hati Yang Dikhianati adalah edisi drama bersiri popular Mis Tres Hermanes.

Drama ini serupa dengan Angkara Cinta di mana ia adalah drama “Open Ended”. ini menunjukkan tidak ada pelbagai episod. semuanya bergantung pada reputasi penonton. Sekiranya mendapat reaksi, ia akan bertahan lebih lama.

Click to Watch Episod

Hati Yang Dikhianati Episod Astro Prima

JUDUL : HATI YANG DIKHIANATI
TARIKH TAYANGAN : 12 April 2021
WAKTU SIARAN : Isnin-Jumaat, 6:00 petang
SIARAN TV : Slot Tiara Astro Prima
PENGARAH : Riza Baharudin
PRODUKSI : Global Station Sdn Bhd
PELAKON : Amar Baharin, Isyariana, Zamarul Hisham, Mona Allen, Syamim Farid, Ary Nalieya, Afifah Nasir, Mia Nasir, Nabil Aqil, Shah Iskandar, Adam Malek, Zaki Azeman, Qistina Khaled, Sahronizam, Fazlina Ahmad Daud.
WATAK PELAKON 
Amar Baharin sebagai Zuhri Elyas
Isyariana sebagai Lisa
Mona Allen sebagai Maria
Syamim Farid sebagai Athira
Zamarul Hisham sebagai Iskandar
Afifah Nasir sebagai Bell
Ary Nalieya sebagai Mawar
SINOPSIS HATI YANG DIKHIANATI
Menceritakan kisah tiga saudara perempuan yang dijaga melalui kakak sulung mereka menjalani gaya hidup yang penuh dengan liku-liku.

Drama Hati Yang Dikhianati mengisahkan kisah tiga beradik yang dijaga oleh abang sulung mereka dan tetap hidup dengan penuh liku dan situasi yang menuntut.

Kerana tekanan gaya hidup, Iskandar harus menjaga semua adik-beradiknya yang lebih muda sehingga mereka dewasa. Lisa, yang kini menjadi jururawat, mula tidak berpuas hati dengan jenis majikan ini. Tonton semua episod drama ini paling mudah di Astro Prima.

kebanyakan pelakon yang membuat liputan untuk drama Hati Yang Dikhianati adalah Amar Baharin, Isyariana, Mona Allen, Syamim Farid, Zamarul Hisham, Malek Mccrone, arena Iman, Mia Nasir, Shah Iskandar, Nabil Aqil, Adam Malek, Qistina Khaled, Azlan Mokhtar @ Lan Siro dan banyak lagi

Amar Baharin sebagai ZUHRI ELYAS
Isyariana sebagai LISA
Mona Allen sebagai MARIA
Syamim Farid sebagai TYRA
Zamarul Hisham sebagai ISKANDAR