Reload if Error

Histeria The Series Episod Astro Originals – Amelia Christie And Mia Sara

Kepala Bergetar Histeria The Series Episod Melayu Drama Dan Download. Tonton Gempak Histeria The Series Terbaru Filem Malaysia. Malay Drama Histeria The Series dfm2u Gempak Telemovie, Terkini Mega Drama Histeria The Series Gempak HD Drama Sangat myflm4u video Links Download.

Histeria The Series Episod Astro Ria

Astro Originals akan menampilkan drama bersiri kelas atas yang mengisahkan tentang seorang pelajar sekolah yang berubah menjadi terganggu dengan cara ngeri kematian pelajar itu 10 tahun lalu, khususnya, ‘Hysteria The Series’, bermula 6 Jun di Astro Citra. Drama bersiri kelas atas itu adalah kesinambungan daripada filem seram pecah darjah 2008, ‘Hysteria’ lakonan Liyana Jasymay, Scha Al-Yahya, Yana Samsudin, Ady Putra dan diarahkan menerusi pemenang Anugerah Ciri Asean Terbaik Filem Antarabangsa Bangkok, James Lee.

Pelancaran dan pembuatan Astro Shaw oleh Infinitus Gold juga mendapati logo Astro Originals meletakkan penerimaannya sebagai benar dengan pelakon muda berbakat tinggi sebagai peneraju utama termasuk Mia Sara, Sharifah Aryana, Amelia Christie dan Serra Kamal. Menariknya, ia turut membawa kembali pelakon asal dan lelaki atau wanita dari filemnya, khususnya Liyana Jasmay sebagai Murni dan turut menyaluti pelakon cemerlang amerika syarikat, Namron, Tony Eusoff, Ziana Zain, Ziha Salleh, Fimie Don, Mathni Razak dan Dr Rosdeen Suboh.

Saksikan Histeria The Series supaya ianya dibuktikan di saluran Astro Citra pada jam 9.00 malam, mulai 6 Jun. Untuk alternatif alternatif, anda juga boleh bergerak di sistem Astro GO atau On Demand.

Click to Watch Episod

JUDUL : Histeria The Series

Tarikh Tayangan: 6 Jun 2022
Waktu Siaran: Isnin, 9:00 malam
Rangkaian: Astro Citra, Astro GO atau On Demand
Pengarah: James Lee
Terbitan: Astro Shaw Sdn Bhd
Produksi: Infinitus Gold Sdn Bhd
Pelakon: Amelia Christie, Mia Sara, Sharifah Aryana, Serra Kamal,  Namron, Liyana Jasmay, Ziana Zain, Ziha Salleh, Tony Eusoff, Farah Ahmad, Mathni Razak, Rawaida Jimi, Fimie Don, Rosdeen Suboh, Rawaida Jimi, Riesha Aslan,Alvy Joanna, Tisya Ong, Aznie Azmi
Watak Pelakon
Amelia Christie sebagai Puteri
Mia Sara sebagai Alia
Sharifah Aryana sebagai Diana
Serra Kamal sebagai Zee
Namron sebagai Inspektor Ismail
Liyana Jasmay sebagai Murni
Ziana Zain sebagai Puan Nora
Ziha Salleh sebagai Dr. Aishah
Tony Eusoff sebagai Prof Zainal
Farah Ahmad sebagai Cikgu Zuraidah
Mathni Razak sebagai Cikgu Rayyan
Rawaida Jimi sebagai Julia
Fimie Don sebagai Khairul
Rosdeen Suboh sebagai Pak Azman
Tisya Ong sebagai Sakinah
Riesha Aslan sebagai Vanidah
Aznie Azmi sebagai Farah
Alvy Joanna sebagai Ily

Sinopsis Histeria The Series

Mengisahkan kumpulan pelajar kolej di sebuah sekolah berasrama penuh yang mula dihantui melalui perkara misteri dan membawa mereka untuk menapis kes pembunuhan yang meninggal dunia di fakulti mereka 10 tahun lalu.

Sejak penyelidikan mereka, satu demi satu kejadian yang mengerikan telah berlaku, menyebabkan kejadian yang berlalu 10 tahun lalu berulang.

Episod 1 – Alia mula mendaftar di fakulti baharu, Sekolah Sri Fatimah. Cuba mengubah suai, dia bertemu rakan sekelasnya, Putri dan Vanidah. Melangkah ke bilik asrama, Alia mendapat tahu bahawa kediamannya dahulunya adalah milik seorang pelajar yang membunuh diri bernama Farah.

Koleksi drama Histeria The Series mengisahkan tentang seorang pelajar remaja di sebuah sekolah berasrama penuh, Sri Fatimah yang mula dihantui perkara misteri.

Ini berlarutan sehingga membawa mereka kepada muzik mengenai kes pembunuhan yang meninggal dunia 10 tahun lalu di fakulti mereka. Satu demi satu kejadian dan perkara yang mengerikan berlaku.

Waktu Bersiaran

Astro menerusi Astro Originals akan bawakan drama Histeria The Series yang akan menemui penonton bermula 6 Jun 2022, setiap hari Isnin pada pukul 9.00 malam di Astro Ria 104 dan secara striming di Astro Go.

astro origionals Histeria-The-Series