Reload if Error

Juliet Episod TV1 – Redza Rosli And Rita Nadira

Kepala Bergetar Juliet Episod Melayu Drama Dan Download. Tonton Gempak Juliet Terbaru Filem Malaysia. Malay Drama Juliet dfm2u Gempak Telemovie, Terkini Mega Drama Juliet Gempak HD Drama Sangat myflm4u video Links Download.

Juliet Episod TV1

Nantikan koleksi drama moden Zeel Production, Juliet yang menyediakan Redza Rosli dan Rita Nadira dari tiga Mei, setiap Isnin hingga Khamis, jam 6.00 petang di TV1.

Click to Watch Episod

JUDUL : Juliet

Tarikh Tayangan: 3 Mei 2022
Waktu Siaran: Isnin-Khamis, 6:00 petang
Rangkaian: TV1 slot Widuri
Skrip: Syed Mohd Taufik Syed Abdul Jalil
Pengarah: Dato Ahmad Tamimi Siregar
Produksi: Zeel Production
Pelakon: Redza Rosli, Rita Nadira, Louisa Chong, Sofia Ibrahim, Azzarima, Rozita Che Wan, Shah Iskandar, Haliza Misbun, Mak Jah, Khairil Anuar, Asha Merican, Shah Khan, Jabir Meftah, Scha Elina, Mas Anizan, Nur Azwani Izzati, Halmey Hamdah.

Sinopsis Juliet

Hubungan cinta Julia dan Ashraf terputus selepas mendapati mereka benar-benar adik beradik yang telah lama berpisah kerana konflik di luar hingga kini tidak mengenali masing-masing.

Julia, hidup dengan mudah bersama ibunya, Maryam. Walau bagaimanapun, gaya hidup Julia tidak seperti semua dan lain-lain kerana minda ibunya untuk hidup seperti dia takut pada bayang-bayangnya sendiri.

Kepolosan Julia menarik perhatian Ashraff, seorang pemuda dari kalangan saudara yang kaya. Persahabatan itu berkembang menjadi cinta yang sewajarnya tetapi menjadi terhalang dengan menggunakan Maryam yang membenci orang kaya. Dia yang mempunyai rekod berkahwin dengan manusia kaya tidak lagi memerlukan rekod untuk meniru dirinya terhadap Julia.

Ashraff berkongsi kisah cintanya dengan neneknya, Matilda. Matilda menjaga Ashraff seperti ikrar minyak kerana cucunya membesar tanpa kasih sayang ibu bapa. Semasa kecil, ibu bapa Ashraff, Ariff dan Mina pernah terlibat dalam kemalangan. Ariff telah disahkan meninggal dunia walaupun Mina mengalami gangguan mental.

Selepas kematian Ariff, Matilda dihantui dengan bantuan mempertimbangkan anaknya untuk mencari pasangan dan anaknya kerana perkahwinan jenayah tanpa persefahaman. Sejak itu, dia sama sekali tidak berhenti memantau isteri dan anak Ariff.

Selepas dua dekad mencari, Matilda akhirnya menemui Julia yang ditunjukkan sebagai bayi organik Ariff. Julia menjemput Matilda untuk tinggal di dalam rumah agam itu kerana dia juga merupakan pewaris harta Ariff. Ashraff tidak dapat menerima penyampaian kebenaran berubah menjadi memutuskan untuk membenci wanita yang disayanginya.

Kehadiran Julia dinanti-nantikan dengan bantuan Mina. Selama dua puluh tahun, Mina perlu berpura-pura ‘gila’ untuk dapat menutup dosanya membunuh suaminya sendiri. Mina tidak dapat menerima kenyataan selepas Ariff berkahwin dengan Maryam. Ini kerana dia disahkan mandul dan Ashraff adalah bayi yang diikuti untuk mengaburi mata Matilda.

Kehadiran Julia menjadi tidak disenangi oleh Vee dan anak-anaknya, Lily dan Isabelle yang merendahkan nama baik Julia sebagai ‘bayi luar nikah’. Akibatnya, timbul rasa benci terhadap ibunya dan dia enggan pulang ke rumah. Malah lebih menyayat hati, Ashraff juga turut berpakat bersama-sama kaum kerabatnya untuk menghina Julia.

Tanpa kepakaran semua orang, Matilda sengaja membunuh Julia. Disebabkan oleh Julia dan Maryam, anak perempuan kesayangannya Mina mengalami gangguan mental. Matilda menghasut Ashraff untuk melupuskan Julia kerana aset Ariff mungkin mengalir kepada Julia. Ashraff dihasut bukan lagi kerana harta, namun kerana dia tetap tidak dapat menerima kenyataan bahawa Julia menjadi seperti darah daging.

Julia menjadi ‘dibunuh’ dengan menggunakan Ashraff. Ashraff berkahwin dengan Lily namun tidak berpuas hati. Keadaan menjadi lebih kompleks selepas Ashraff mencungkil kira-kira aktiviti ‘wang hitam’ yang dilakukan melalui Matilda. Matilda tahu, seseorang mula berusaha untuk menyampaikannya.

Juliet dan Susan muncul dalam misi untuk menjatuhkan Matilda. Susan adalah musuh konvensional Matilda dalam sukan ‘wang hitam’. Juliet kini semakin membesar untuk dapat menentang Matilda dan Ashraff, kekasihnya. Siapa Juliet?

Waktu Bersiaran

Jadi jangan lupa saksikan drama Juliet mulai 3 Mei 2022 ini cara yang baik untuk disiarkan setiap hari di beberapa pentas Ramadan pada pukul 3 petang di slot Widuri RTM TV1 dan disiarkan semula pada pukul 6.00 pagi.

Jika anda tidak mempunyai masa lagi untuk menonton di televisyen, anda boleh menonton dalam talian di kepalabergetars.com atau melalui utiliti.

Juliet Live Episod