Kekasih Hati Mr Bodyguard Episod TV3 – Sharifah Rose Redza Rosli

Kepala Bergetar Kekasih Hati Mr Bodyguard Episod Melayu Drama Dan Download. Tonton Gempak Kekasih Hati Mr Bodyguard Terbaru Filem Malaysia. Malay Drama Kekasih Hati Mr Bodyguard dfm2u Gempak Telemovie, Terkini Mega Drama Kekasih Hati Mr Bodyguard Gempak HD Drama Sangat myflm4u video Links Download.

Kekasih Hati Mr Bodyguard Episod TV3

Click to Watch Episod

Kekasih Hati Mr Bodyguard Episod TV3

mendengarkan edisi drama novel ‘Kekasih Hati Mr Bodyguard’ dengan menggunakan Ateen Khalid di Slot Lestary TV3. mempersembahkan pasangan baru Redza Rosli dan Sharifah Rose. Drama disiarkan menerusi penyelesaian kemampuan inovatif, disutradarai melalui Nizam Zakaria. Permulaan siaran mungkin juga pada 15, 2021, setiap hari Rabu hingga Sabtu jam 9 malam di TV3.

Drama Kekasih Hati Mr. Bodyguard adalah drama Melayu tempatan untuk tahun 2021. Drama ini akan mula ditayangkan pada 15 Mei 2021 melalui slot Lestary di TV3.

Drama Kekasih Hati Mr. Bodyguard adalah versi drama novel dengan identiti yang sama melalui Ateen Khalid yang berubah menjadi diterbitkan pada tahun 2021. Sekarang batu tersedia untuk ditonton di tv.

Drama ini juga berfungsi sebagai pasangan baru di antara Redza Rosli dan seorang instafemous yang juga merupakan pelakon untuk drama sebelumnya Kisah Cinta Rumi, khususnya Sharifa Rose. Kali ini dia dianggap sebagai watak utama dalam drama ini yang diarahkan dengan menggunakan Nizam Zakarian

JUDUL : KEKASIH HATI MR BODYGUARD
TARIKH TAYANGAN : 15 Mei 2021
WAKTU SIARAN : Rabu–Sabtu, 9.00 malam
SIARAN TV : Slot Lestary TV3
PENULIS NOVEL : Ateen Khali
PENULIS SKRIP : Nieza Nahar, Hayati Ahmad
PENGARAH : Nizam Zakaria
PRODUKSI : Creative Skill Solution
PELAKON : Sharifah Rose, Redza Rosli, Ungku Hariz, Ian Haziq, Fadlan Hazim, Lisdawati, Zarina Zainuddin, Zuhairi Ibrahim, Lana Nordin, Ikhwan Khairudin, Shasha Abedul, Ezzanie Jasny, Munir, Sara Jasmin, Karl, Aishah Atan
WATAK PELAKON
Sharifah Rose sebagai Hana Aralyn
Redza Rosli sebagai Hadif Akashah
Ungku Hariz sebagai Naim
Lisdawati sebagai Puan Latifah
Fadlan Hazim sebagai Farel Rizhan
Shasha Abedul sebagai Najwa
Putera Karl sebagai Umar
Ikhwan Khairudin sebagai Idlan
Ezzanie Jasny sebagai Lola
Munir sebagai Nizam
LAGU TEMA (OST)
Khai Bahar, Aina Abdul – Nafas Cinta
SINOPSIS KEKASIH HATI MR BODYGUARD
Hana Aralyn menjejaki Hadif Akashah, bekas pengawal peribadi, untuk mengatasi cabaran yang diberikan ayahnya Datuk Yusof kepadanya. Aralyn bertemu dengan Hadif yang merupakan penternak kambing di kampungnya. Aralyn cuba menggali nama permainan yang disimpan dengan bantuan Hadif. Dia berubah menjadi keinginan untuk mengikuti Hadif di mana-mana dan juga membantunya dalam pekerjaan ladang. keduanya selalu bertengkar tetapi akhirnya perasaan cinta mula muncul di hati masing-masing.

Drama Kekasih Hati Mr. Bodyguard menceritakan kisah Hana Aralyn yang mengesan Hadif Akashah, bekas pengawal peribadi, untuk menyelesaikan projek yang diberikan kepadanya melalui ayahnya Datuk Yusof.

Aralyn bertemu dengan Hadif yang merupakan penternak kambing di kampungnya. Aralyn cuba menggali rahsia yang tersimpan dengan bantuan Hadif. Dia menjadi cenderung untuk memerhatikan Hadif di mana-mana dan juga membantunya dalam lukisan ladang.

semasa bertugas, mereka berdua biasanya bertengkar dan bertengkar namun akhirnya perasaan dan benih kasih sayang mula kelihatan di hati setiap orang yang berbeza. Apa yang berlaku selepas itu?

Waktu Siaran

Drama Kekasih Hati Mr. Bodyguard akan bersiaran setiap hari Rabu hingga Sabtu, jam 9.00 malam di slot Lestary TV3 mulai 15 April. Jika anda tidak mempunyai masa untuk menonton di tv, anda boleh menonton secara dalam talian di Tonton.

Drama ini boleh disiarkan secara langsung menerusi platform Disney + Hotstar Malaysia mulai 1 Jun.