Kerasnya Takdir Episod TV3 – Redza Rosli And Amyra Rosli

Kepala Bergetar Kerasnya Takdir Episod Melayu Drama Dan Download. Tonton Gempak Kerasnya Takdir Terbaru Filem Malaysia. Malay Drama Kerasnya Takdir dfm2u Gempak Telemovie, Terkini Mega Drama Kerasnya Takdir Gempak HD Drama Sangat myflm4u video Links Download.

Kerasnya Takdir Episod TV3

Kerasnya Takdir diilhamkan oleh cara radikal Kerasnya Takdir, lukisan yang sangat bagus melalui Haitun Kamarazaman dan replika skrip melalui Nieza Nahar. Diterbitkan menerusi Creative Skills Solution dan diarahkan oleh pengarah terkenal Emi Suffian, drama bersiri 28 episod ini menampilkan barisan pelakon terkenal berhampiran antaranya Redza Rosli, Amyra Rosli, Kartina Aziz, Rita Rudaini, Mia Nasir, Azlee Khairi, Halim Radzi dan banyak lagi.

Click to Watch Episod

Kerasnya Takdir

Episod: 28
Tarikh Tayangan: 22 April 2023
Waktu Siaran: Setiap Hari, 7:00 malam
Rangkaian: Akasia TV3 / tonton
Penulis Novel: Haitun Kamarazaman
Penulis Skrip: Nieza Nahar
Pengarah: Emi Suffian
Produksi: Creative Skill Solution Sdn Bhd
Watak Pelakon
Redza Rosli sebagai Syed Munir
Amyra Rosli sebagai Intan Najiha
Kartina Aziz sebagai Syarifah Aminah
Dayang Fajra Nadifa sebagai Syarifah Saleha
Azrel Ismail sebagai Athif
Rita Rudaini sebagai Syarifah Mastura
Ungku Hariz sebagai Nik Fazril
Azlee Khairi sebagai Syed Murad
Badrul Mat sebagai Deli Jabar
Natasya Mahyan sebagai Umairah
Mia Nasir sebagai Syarifah Emilia
Halim Radzi sebagai Farouk
Zarynn Min sebagai Kak Lela
Husna Mustaffa sebagai Jijirah
Masniza Manan sebagai Sharifah Hazirah
Zurizalazuan sebagai Syed Ahmad Mansor
Jiha Sham sebagai Asma
Lagu Tema (OST)
Hadiahkan Duka Kepadamu – Aizat Amdan
Masih Ada – Yulia Kamelia & Aliff Hassan 
Posesif – Yulia Kamelia & Aliff Hassan 
Cerita Kita – Pandora

Sinopsis Kerasnya Takdir

Mengisahkan tenatang Jeha yang berkahwin dengan Syed Munir, anak kepada Syarifah Aminah yang dikatakan berasal dari kalangan bangsawan di Bukit Betong. Perkahwinan mereka bertukar menjadi tidak dibenarkan oleh Syarifah Aminah. Syarifah Mastura, adik Syed Munir juga membenci Jeha kerana ‘seorang yang tidak diketahui asal usulnya’. Mereka dikurniakan seorang bayi iaitu Syarifah Saleha.

Nasib Tuhan, Syed Munir sekali gus lumpuh dan Jeha perlu melukis. Semuanya kini di bawah tanggungjawab Jeha. Menduduki, berurusan dengan suami dan anak-anak selain urusan rumah tangga.

Di samping itu, Jeha menggaji Haryanto, seorang pekerja Indonesia untuk mengetuk getah di halaman kecilnya. Hasil akhirnya juga boleh menampung keinginan setiap hari dalam kalangan saudara mereka.

Pertempuran berlaku manakala organisasinya, Encik Farouk, yang pernah menyukai Jeha, mula menyebarkan fitnah terhadap mereka berdua. Kemuncak peperangan berlaku apabila Jeha berpisah dengan suami dan bayinya sehingga dia dikatakan sudah lama gila.

Apakah fitnah yang terbongkar dan mengapa Jeha boleh berpisah dengan suami dan bayinya? Apakah yang berlaku kepada Haryanto, Syarifah Aminah dan Syarifah Saleha?

Waktu Bersiaran

Jangan ketinggalan untuk menonton Kerasnya Takdir menerusi slot Akasia TV3 mulai 22 April 2023, setiap hari pada pukul 7.00 malam dan strim langsung di www.tonton.com.my

tv3tonton Kerasnya Takdir