Lelaki Itu Untukku 2 Episod TV2 Risteena

Kepala Bergetar Lelaki Itu Untukku 2 Episod Melayu Drama Dan Download. Tonton Gempak Lelaki Itu Untukku 2 Terbaru Filem Malaysia. Malay Drama Lelaki Itu Untukku 2 dfm2u Gempak Telemovie, Terkini Mega Drama Lelaki Itu Untukku 2 Gempak HD Drama Sangat myflm4u video Links Download.

Lelaki Itu Untukku 2 Episod TV2

Saksikan drama Lelaki Itu Untukku Siri 2 bersiaran mulai 28 Januari 2021, setiap Isnin hingga Jumaat pukul 8:30 malam di TV2.

Click to Watch Episod

Lelaki Itu Untukku 2 Episod TV2

JUDUL : LELAKI ITU UNTUKKU 2
TARIKH : 28 Januari 2021
WAKTU SIARAN : Isnin-Jumaat, 8:30 malam
PENGARAH : Haizul Anafer Ali
SIARAN TV : Slot Violet (TV2)
PRODUKSI : Wiranusa Corporation
PELAKON : Johan As’ari, Risteena Munim, Taib Azzamudin, Zila Bakarin, Ramona Zamzam, Hairie Othman, Marisa Yasmin, Zamarul Hisham, Lisdawati, Nina Smith, Afifah Nasir, Hasmira Azmi, Dottie
WATAK PELAKON
Johan As’ari sebagai Izman
Nur Risteena Munim sebagai Orked
Taib Azzamudin sebagai Emery
Marisa Yasmin sebagai Maria
Zamarul Hisham sebagai Hamdan
Ramona Zamzam sebagai Emalin
Zila Bakarin sebagai Zamila
Afifah Nasir sebagai Shalini
Hairie Othman sebagai Rahman
Lisdawati sebagai Tengku Badriah
Nina Smith sebagai Nadia
Hasmira Azmi sebagai Mira
SINOPSIS LELAKI ITU UNTUKKU 2

Selepas Idlan meninggal dunia, Orchid berkahwin dengan Emmeri. Mereka tinggal di rumah ibu Emmeri. Walaupun sudah berkahwin, Orchid tetap tidak dapat mengabaikan Idlan. Walaupun begitu, dia mengingati Idlan dan sering membandingkan Emmeri dengan Idlan.

Orchid dan Emmeri pergi ke resort yang diwariskan kepadanya oleh Allahyarham Idlan. Pondok itu dikendalikan oleh Pak lelaki dan isterinya. Orchid kerap menghubungkan motel dengan bekas suaminya Idlan menyebabkan Emmeri merasa kecewa dan marah melalui pemikiran isterinya.