Reload if Error

Love Elsa Episod Astro Ria – Uyaina Arshad and Zul Ariffin

Kepala Bergetar Love Elsa Episod Melayu Drama Dan Download. Tonton Gempak Love Elsa Terbaru Filem Malaysia. Malay Drama Love Elsa dfm2u Gempak Telemovie, Terkini Mega Drama Love Elsa Gempak HD Drama Sangat myflm4u video Links Download.

Love Elsa Episod Astro Ria

nantikan model drama novel ‘Love, Elsa’ dengan cara Acik Lana dapat ditayangkan di slot Astro Ria MegaDrama. mempersembahkan gandingan pelakon Zul Ariffin dan Uyaina Arshad. Drama oleh Juita Viden diarahkan menerusi Michael Ang.
Click to Watch Episod
Love Elsa Episod Malay

JUDUL : LOVE, ELSA
TARIKH TAYANGAN : 2021
SIARAN TV : Slot MegaDrama (Astro Ria)
EPISOD : 24
PENULIS SKRIP : Nadia Khan, Mamu Vies
PENULIS NOVEL : Acik Lana
PENGARAH : Michael Ang
PRODUKSI : Juita Viden Sdn Bhd
PELAKON : Uyaina Arshad, Zul Ariffin, Ramona Zamzam, Azhar Amir, Zeera Azizi, Riz Amin, Mona Allen, Nasz Sally, Ikhram Juhari, Iman Suhana, Ku Fridah, Nik Adam Mika, Zalfazin

WATAK PELAKON 
Uyaina Arshad sebagai Ammara
Zul Ariffin sebagai Ridza Kim
Mona Allen sebagai Madam Qistina
Zeera Azizi sebagai Sofea
Iman Suhana sebagai Hamidah
Nasz Sally sebagai Habsah
SINOPSIS LOVE ELSA
Kisah Ammara, seorang wanita yang mempunyai kelebihan untuk menjelajah masa lalu watak yang disentuhnya. Sebagai hasil akhirnya, Ammara akan jatuh sakit setelah mendapat petunjuk. kerana penyakit misteri ini, ayahnya menempatkan Ammara di kawasan yang perlindungannya berubah menjadi terkawal dengan ketat. Kemurungan Ammara hidup sendiri setelah ibunya meninggal dan diketepikan oleh ayahnya sendiri.
kedatangan Ridza Kim yang berpindah di sebelah kediamannya, mengubah keberadaan Ammara. Ammara secara tidak sengaja menyentuh Ridza Kim dan melihat lelaki itu berada di luar. Ammara menggunakan kelebihannya untuk membantu menyelesaikan kes pembunuhan keluarga kerabat Ridza Kim dan permulaan emosi cinta.
SINOPSIS NOVEL  LOVE ELSA
Alahan? pasti, di dunia ini terdapat pelbagai reaksi alahan yang mesti ditanggung oleh sebilangan orang. bagaimanapun spesifik dari Ammara. ‘Alergi’ yang dideritanya telah benar-benar mengubah kewujudannya.
Katakan apa yang lebih buruk daripada alergi terhadap hubungan manusia?
Untuk tujuan tertentu, Ammara nampaknya ‘dilarang’ menyentuh semua orang di antarabangsa ini. setiap kali terdapat sentuhan kulit ke pori-pori dan kulit, dia pasti akan melalui ‘perjalanan’ yang sangat melelahkan. Dan batu itu tidak terkawal dan tidak dapat dihentikan!
Dan kerana gangguan misteri yang tidak dapat disembuhkan, Ammara dibesarkan sebagai seorang wanita yang terus berubah menjadi menderita melankolis. apa yang lebih hebat, dia berubah menjadi dikecualikan oleh ayah dan keluarganya. Ammara berkabung sendiri di antarabangsa ini dengan semua orang untuk menemaninya.
tetapi, kemunculan Ridza Kim yang juga mendiami metropolis Mini London perlahan-lahan berjaya menukar cara hidup Ammara. lelaki yang kelihatan sempurna menjadikan lidahnya bercakap sekali lagi, malah bibirnya dapat tersenyum sekali lagi. anggap saya, ini adalah sahabat terbaik yang dia ada.
“Saya sebenarnya tidak menyedari apa sumpahan yang ada di tangan saya. Yang saya sedar hanyalah bahawa ia benar-benar mengeluarkan hidup saya. Saya dipanggil gila, sakit mental, tidak siuman kerana tangan ini. Saya seorang yang aneh, Kim. Saya jangan tergolong di sini! ”~ Ammara