Reload if Error

Melastik Ke Hatimu Episod TV3 Andi Bernadee

Kepala Bergetar Melastik Ke Hatimu Episod Melayu Drama Dan Download. Tonton Gempak Melastik Ke Hatimu Terbaru Filem Malaysia. Malay Drama Melastik Ke Hatimu dfm2u Gempak Telemovie, Terkini Mega Drama Melastik Ke Hatimu Gempak HD Drama Sangat myflm4u video Links Download.

Melastik Ke Hatimu Episod TV3

mendengarkan edisi drama novel ‘Melastik Ke Hatimu’ menerusi Aqma Dee di slot Lestary TV3. mempersembahkan gandingan Andi Bernadee dan Janna Nick. Drama komedi romantis yang disiarkan menerusi pembuatan OrangeTree, arahan Azmi Hata. Akan menemui sasaran pengguna pada tahun 2021 akan datang.
Click to Watch EpisodMelastik Ke Hatimu TV3

JUDUL : MELASTIK KE HATIMU
TARIKH TAYANGAN : 21 Januari 2021
WAKTU SIARAN : Rabu-Sabtu, 9:00 malam
SIARAN TV : Slot Lestary TV3
PENULIS SKRIP : Siti Solehah Abdul Ghani, Eja Lorena, Rohaidah Aida Adia
PENULIS NOVEL : Aqma Dee
PENGARAH : Azmi Hata
PRODUKSI : OrangeTree Production Sdn Bhd
PELAKON : Andi Bernadee, Janna Nick, Puteri Sarah Liyana, Azrel Ismail, Wani Keyrie, Ahmad Ezzrin Loy, Norman Hakim, Azizah Mahzan, Dato Jalaluddin Hassan, Ridzuan Hashim, Idzham Ismail, Noniswara, Cassia Iman, Afifah Nasir.
WATAK PELAKON 
Janna Nick sebagai Haura Annisa
Andi Bernadee sebagai Ziyyad
Hafidz Roshdi sebagai Naim
Norman Hakim sebagai Jeffry
Wani Kayrie sebagai Fatin
Puteri Sarah Liyana sebagai Faida
Wanna Ali sebagai Natasha
Idzham Ismail sebagai Luqman
Azizah Mahzan sebagai Mak Limah
Cassia Iman sebagai Inayah
SINOPSIS MELASTIK KE HATIMU
Menceritakan kisah Haura, seorang wanita kilang yang dimaksudkan sebagai ‘gangster’ namun keberadaannya diuruskan dengan menggunakan ibunya yang menginginkan menantu yang kaya. Haura jatuh cinta dengan Naim namun temu janji mereka ditentang kerana Naim hanya seorang tukang pos.
Haura perlu mematuhi sementara dia berkahwin dengan Ziyyad, sebuah kilang pembuatan jutawan tempat dia dan adiknya Faida bekerja. Ziyyad berubah menjadi julukan ‘kayu cengal’ melalui pekerja kilang kerana sikapnya yang acuh tak acuh seolah-olah menyelamatkan emosi Haura dalam diam. mereka terikat dalam perkahwinan. Ziyyad cuba menggoda Haura dan Haura menggali cara agar Ziyyad menceraikannya kerana cintanya paling baik untuk Naim. Ziyyad menjadi disukai oleh ayah Haura yang menderita strok dan kebaikan Ziyyad lambat laun berjaya mewujudkan perasaan kasih sayang di hati Haura untuk suaminya.
Semasa mereka bersyukur, bencana menimpa Ziyyad. Kalangan saudara Ziyyad diisytiharkan muflis dan rahsia berubah menjadi rahsia yang tersimpan. Senario itu mendorong ibu Haura untuk menekan Ziyyad untuk melancarkan Haura.