Reload if Error

Melur Untuk Firdaus Episod TV3 – Anna Jobling And Meerqeen

Kepala Bergetar Melur Untuk Firdaus Episod Melayu Drama Dan Download. Tonton Gempak Melur Untuk Firdaus Terbaru Filem Malaysia. Malay Drama Melur Untuk Firdaus dfm2u Gempak Telemovie, Terkini Mega Drama Melur Untuk Firdaus Gempak HD Drama Sangat myflm4u video Links Download.

Melur Untuk Firdaus Episod TV3

Nantikan drama Melur Untuk Firdaus, edisi tidak konvensional My ‘Rude’ Wife dengan bantuan CikNorCinta, cara yang baik untuk disiarkan di slot Lestary TV3 mulai 26 Mei. Drama terbitan A-Ten Alliance, diarahkan oleh Zamri Zakaria, keupayaan pelakon utama Meerqeen dan Anna Jobling. Drama Melur Untuk Firdaus boleh disiarkan setiap hari Rabu hingga Sabtu jam sembilan.00 malam di tv3.

Drama ini merupakan variasi dari My Rude Wife yang radikal dengan menggunakan Cik Nor Cinta yang akan mengemas kini drama Do You Love Me, Captain? Sebelum ini.

Click to Watch Episod

JUDUL : Melur Untuk Firdaus

Tarikh Tayangan: 26 Mei 2022
Waktu Siaran: Rabu-Sabtu, 9.00 malam
Rangkaian: Lestary TV3
Penulis Novel: CikNorCinta
Pengarah: Zamri Zakaria
Produksi: A-Ten Alliance Sdn Bhd
Pelakon: Anna Jobling, Meerqeen, Nisa Idrus, Fimie Don, Azhar Amir, Kuna Muzani, Hairi Safwan, Hani Nazrina, Zainol Ismail, Taib Zamannuri.
Watak Pelakon 
Anna Jobling sebagai Melur
Meerqeen sebagai Firdaus

Sinopsis Melur Untuk Firdaus

Firdaus Iskandar tidak bersetuju dengan rancangan ibu dan ayahnya untuk mengahwini Melur kerana dia sudah mempunyai teman wanita bernama Dee. Ayah dan mamanya memberi masa 48 jam untuk Dee berkahwin dengan Firdaus. Walau bagaimanapun, Dee tidak sentiasa bersedia untuk berkahwin. Jasmine sedih kerana dia sayangkan Firdaus. Melur cuba memikat Firdaus malah dia meletakkan 7 situasi untuk Firdaus.
Drama Melur Untuk Firdaus mengisahkan gaya hidup Firdaus Iskandar yang terpaksa mengahwini Melur kerana kehendak ibu bapanya walaupun sudah mempunyai seorang kawan perempuan bernama Dee.

Untuk tujuan itu, ibu dan ayahnya memberi masa 48 jam untuk Dee mengahwini Firdaus. Namun, Dee belum bersedia untuk berkahwin.

Pada masa yang sama, Melur tidak berpuas hati kerana dia mencintai Firdaus. Melur cuba memikat Firdaus malah dia meletakkan 7 syarat untuk Firdaus.

Waktu Bersiaran

Saksikan drama Melur Untuk Firdaus cara baik untuk disiarkan mulai 27 Mei 2022, setiap Rabu hingga Sabtu jam sembilan.00 malam menerusi slot Lestary di TV3 atau layari kepalabergetars.com

astro ria tonton Melur Untuk Firdaus