Mencari Kiblat Cinta Episod TV Okey Syazuwan Husna

Kepala Bergetar Mencari Kiblat Cinta Episod Melayu Drama Dan Download. Tonton Gempak Mencari Kiblat Cinta Terbaru Filem Malaysia. Malay Drama Mencari Kiblat Cinta dfm2u Gempak Telemovie, Terkini Mega Drama Mencari Kiblat Cinta Gempak HD Drama Sangat myflm4u video Links Download.

Mencari Kiblat Cinta Episod TV Okey

nantikan model drama novel ‘Mencari Kiblat Cinta’ menerusi Anita Aruszi dalam perjalanan untuk menjalankan tugas Husna Mustaffa, Syazuwan Hassan dan Shah Hazvee. akan disiarkan dari 7 Januari 2021, setiap hari Isnin hingga Jumaat jam 10 malam di tv Okey.

Click to Watch Episod

Mencari Kiblat Cinta TV Okey

JUDUL : MENCARI KIBLAT CINTA
TARIKH TAYANGAN : 7 Januari 2021
WAKTU SIARAN : Isnin-Jumaat, 10:00 malam
SIARAN TV : TV Okey (Astro 146)
PENULIS SKRIP : Farhana Fauri
PENULIS NOVEL  :  Maazni Aitta / Anita Aruszi
PENGARAH : Jo Yusof
PRODUKSI : NS Star Sdn Bhd
PELAKON : Syazuwan Hassan, Husna Mustaffa, Shah Hazvee, Dayana Roza, Ali Reza, Anne Ngasri, Zila Bakarin,  Edika Yusof, Raden Zaharatul, Naszeli Ngasri, Inas Sofea, Nina Fazurina, Laura Olivia, Sazrin Aizul, Shahriza Mahmud, Liza Rafar, Ucop Cecupak, Nadia Kesuma, Falla Zully, Darling Ngasri, Azerin Zainal, Ramli Saleh, Hasnol,
WATAK PELAKON
Syazuwan Hassan sebagai Tengku Filman
Husna Mustaffa sebagai Danira
Shah Hazvee sebagai Naufal / Alif
Fifi Laura Olivia sebagai Melly
Dayana Roza sebagai Wirda
Edika Yusof sebagai Tengku Amar
Raden Zaharatul sebagai Yana
Zila Bakarin sebagai Tengku Saida
Azerin Zainal sebagai Joshua
Ali Reza sebagai Tengku Firdaus
Falla Zully sebagai Evelyn
Inas Sofea sebagai Najla
Sazrin Aizul sebagai Zhulbhan
Anne Ngasri sebagai Karmila
Naszeli Ngasri sebagai Harris
Shahriza Mahmud sebagai Musliha
Nina Fazurina sebagai Cikgu Lyn
Nadia Kesuma sebagai Zahara
LAGU TEMA (OST)
Semalam -Aina Abdul
SINOPSIS MENCARI KIBLAT CINTA

kerana tragedi hitam, kedua bersaudara itu berpisah. Danira dipenjarakan, kesepian dan saya sendiri dengan gigi besi. Sebagai alternatif, Naufal hilang di suatu tempat. Tugas pertamanya setelah dibebaskan berubah untuk mencari Naufal, tetapi yang ditempatkannya ialah Tengku Filman, lelaki yang memiliki keseluruhannya. kewujudan terbaik, kerjaya yang dihormati dan keluarga yang bahagia. sedangkan dia adalah wanita yang berbeza dengan kesempurnaan Tengku Filman. Sekiranya Tengku Filman A, dia C. Sekiranya Filman Mr. sesuai, dia hanya seorang wanita di loteng bobrok. Dan kerana Filman, dia mengungkapkan Aliff, seorang lelaki yang menuntut dengan ingatan kosong.

Dalam kesempurnaan Tengku Filman, ada sekeping hati yang sama sekali tidak sembuh. namun kerana Danira, sejuk Tengku Filman mencair. Wajah Danira memenuhi setiap ruang kosong di jantung koronernya. Cintanya kini menjadi kiblat peringkat pertama. bergantung pada cinta.

Di hadapan orang, dia kelihatan puas. Mempunyai semua yang anda mahukan. namun dalam senyuman dan tawanya, Aliff kononnya berubah menjadi senang. Jiwanya menderita, namun tidak ada orang yang tahu apa yang tersembunyi sejak sekian lama. Misteri hitam, membuang dirinya ke dalam jurang yang dalam. namun kehadiran Danira dalam keberadaannya telah mengubah banyak perkara.

keinginan Danira antara Tengku Filman dan Aliff? Bolehkah dia merasa puas seperti yang diinginkan dalam mimpinya?