Misteri Mona Episod TV3 Redza Rosli and Janna Nick

Kepala Bergetar Misteri Mona Episod Melayu Drama Dan Download. Tonton Gempak Misteri Mona Terbaru Filem Malaysia. Malay Drama Misteri Mona dfm2u Gempak Telemovie, Terkini Mega Drama Misteri Mona Gempak HD Drama Sangat myflm4u video Links Download.

Misteri Mona Episod TV3

mendengarkan siri drama ‘Misteri Mona’ sehingga dapat disiarkan menerusi slot Samarinda TV3. mempersembahkan dibintangi oleh Janna Nick, Redza Rosli dan Ruzana Ibrahim. Drama psiko thriller yang diarahkan dengan bantuan Amor Rizan. misteri Mona disiarkan dari 10 Disember 2020, setiap Isnin hingga Khamis, bermula 10 Disember 2020 jam 10 malam di TV3.
Click to Watch EpisodMisteri Mona Episod TV3

JUDUL : MISTERI MONA
TARIKH TAYANGAN : 10 Disember 2020
WAKTU SIARAN : Isnin-Khamis, 10:00 malam
PENULIS SKRIP : Amor Rizan, Abdul Nasir,
SIARAN TV : Slot Samarinda TV3
PENGARAH : Amor Rizan
PRODUKSI : Aquila Emas Sdn Bhd
PELAKON : Redza Rosli, Janna Nick, Ruzana Ibrahim, Ainin Batrisya, Elisha Sandha, Duerra Mitilda, Zizan Nin, Zarynn Min, Syed Irfan, Syafi Tee, Alif Hadi, Siti Aishah Bujang, Azhar Amir, Amir Rahim, Jeff Saly, Badsham Harun, Elly Suhail,
WATAK PELAKON
Redza Rosli sebagai Dr Nadeem
Janna Nick sebagai Anom
Ruzana Ibrahim sebagai Mona
Zarynn Min sebagai Laila
Elisha Sandha sebagai Farah
Zizan Nin sebagai Razlan
Duerra Mitilda sebagai Mona
Ainin Batrisya sebagai Anom
Syed Irfan sebagai Fahmi
Amir Rahim sebagai Dr Uwais
Alif Hadi sebagai Shawn
Syafi Tee sebagai Ikmal
Jeff Saly sebagai Jali
Azhar Amir sebagai Tuan Jamal
Elly Suhail sebagai Shima
Badsham Harun sebagai Malik
LAGU TEMA (OST)
Suatu Pernah – Fynn Jamal
Misteri – Openg
SINOPSIS MISTERI MONA
Menceritakan kisah Anom (Janna Nick) seorang wanita ringan yang menderita penyakit mental yang berterusan. Suaminya, Dr Nadeem (Redza Rosli) prihatin dengan keadaan Anom yang sering berhalusinasi mengenai seorang wanita bernama Mona yang sering menghantuinya. Dr Nadeem telah memberikan semua ubat kepada Anom untuk membantunya menguruskan keadaan halusinasinya, namun kerana pekerjaan Dr Nadeem yang terlalu sibuk, Nadeem mengupah Farah (Elisya Sandha) sebagai pengasuh pasangannya. Farah adalah wanita yang ikhlas dan rajin yang mula menjaga Anom kerana telah lama menganggur setelah tamat pengajian. pada awalnya Farah menjadi aman menjaga Anom, lambat laun, Farah mula mengintip keadaan sebenar Anom sementara Farah tertidur untuk memastikan Anom mengambil ubatnya, kemudian Anom berkeliaran malam itu. Farah dimarahi dengan kritik dengan bantuan Dr Nadeem dan berjanji sekarang untuk tidak mengulanginya lagi. Oleh kerana keadaannya melangkah maju, dan Anom juga menjadi lebih rajin dalam mengambil ubat perubatannya, Anom mulai ke negara yang dia sering mendengar suara seorang wanita di loteng kediamannya, lalu menyiasatnya sendiri. Farah berubah menjadi tertunduk sambil mendengar jeritan Anom dan meluru mendekati Anom. Pada ketika itu, kejutan besar bagi Farah ketika Anom menyatakan, “Saya melepaskan Mona ……” siapa Mona? Adakah Dr Nadeem mengetahui kehidupan Mona di loteng selama ini? mungkin mahu Farah adalah mangsa Dr Nadeem seterusnya?