Muzikal Lawak Superstar Musim 2 (2020) Astro Warna

Kepala Bergetar Muzikal Lawak Superstar Musim 2 2020 Episod Melayu Program Dan Download. Tonton Gempak Muzikal Lawak Superstar Musim 2 2020 Terbaru Filem Malaysia. Malay Program MLS Musim 2 2020 pelawak dfm2u Gempak Telemovie, Terkini Mega Program Muzikal Lawak Superstar Musim 2 2020 Gempak HD komedi Program Sangat myflm4u video Links Download.

Info Muzikal Lawak Superstar Musim 2 (2020) Episod Astro Warna

Program realiti muzikal komedi superstar Musical Comedy (MLS) Astro Warna kini semakin rendah untuk musim kedua! Aplikasi turun-temurun ini boleh disiarkan secara langsung dari pusat konvensyen global Putrajaya secara eksklusif di saluran Astro Warna HD (107) dan Astro Warna (127) setiap hari Jumaat, jam 9.00 malam dari 18 Disember 2020. Untuk pilihan alternatif, perisian ini juga boleh ditonton di mana sahaja melalui aplikasi pas Astro dan disiarkan berdasarkan permintaan, dan juga dapat dinikmati melalui platform maya melalui saluran YouTube yang terkenal Astro Gempak.

MLS menggabungkan 14 syarikat yang merangkumi barisan pelawak dan selebriti dari pelbagai cabang industri rekreasi termasuk pelakon, penyanyi dan personaliti popular. sistem ini, untuk dapat ditayangkan selama 12 minggu berturut-turut, mungkin dihoskan oleh nama-nama sensasi dalam industri ini, Nabil Ahmad dan Elly Mazlein. lebih peliknya, tanah air batu mitos, Dato ‘Getting kembali membawa hakim tetap, dan kini diperhatikan dengan pertolongan pelakon jelita, Alphard dan wira Melayu, Zul Ariffin! tampil sebagai Pengarah lagu, dia adalah komposer dan gitaris yang dihormati, Shah Nizam Abdul Halim atau lebih mesra dipanggil Shah Slam.

Click to Watch Episod

Muzikal Lawak Superstar Musim 2 (2020) Episod Astro Warna

Musikal Lawak celeb ’(MLS) adalah paparan fakta dengan konsep muzik komedi yang disiarkan di saluran Astro Warna.

musim kedua sistem ini, yang menggunakan slogan “Dalam Komedi ada membuat lagu”, namun tetap meneruskan barisan penyumbang dari kalangan pelawak, pelakon dan penyanyi yang akan bersatu dalam pementasan muzikal komedi yang meriah setiap minggu.

koncep

setiap organisasi menghadapi tindakan bertindak dalam bentuk sketsa komedi muzik yang berlangsung selama tiga hingga 5 minit setiap minggu, melalui subjek banyak tempat, bersama dengan fantasi, perayaan, institusi pendidikan, mercu tanda ikonik, negeri-negeri di Malaysia dan lain-lain.

Any organization that manages to pinnacle the voting chart will get hold of a gift within the shape of an immunity card, choice of the turn of the show the following week, selection of a jury who remarks on their overall performance, as well as the opportunity to choose ‘stay props’ (inclusive of heritage dancers or additional actors) as an assistant of their destiny performances.

Peserta

Seperti musim pertama, MLS menggunakan kuota ‘2 pelawak + 1 selebriti’ bagi setiap kumpulan.

Juri

Penyanyi rock legenda yang tidak asing lagi, Dato ‘Awie tetap dalam amanatnya sebagai juri yang kekal, dipadankan dengan’ pahlawan dan pahlawan Malaya ‘yang ternyata menjadi trend banyak orang – tidak lain, pelakon Fazura dan pelakon Zul Ariffin.

Pengarah Muzik

famend guitarist and composer, Shah Nizam Abdul Halim who is additionally known to many as Shah Slam holds the role of song director.

Pengacara

Nabil Ahmad dan Elly Mazlein mengambil gelar sebagai pasangan kekasih, pada masa yang sama kerana Izzue Islam dan Riena Diana telah menjadi hadiah sebagai hos untuk penginapan superstar + Komedi Musikal yang ditayangkan di platform maya.

Waktu Siaran

Lawatan silang bermula 18 Disember 2020, setiap Jumaat, jam 9 malam di saluran Astro Warna.

Paparan yang ditambahkan dari pusat konvensyen global Putrajaya juga dapat dinikmati di perisian lintas Astro dan disiarkan berdasarkan permintaan.

Sekarang tidak boleh diabaikan, Muzikal Lawak selebriti +, aplikasi digital sebagai cara untuk menghiasi saluran YouTube Astro Gempak mulai 18 Disember 2020, jam lapan.30 malam. Aplikasi berdurasi 60 minit itu menampilkan perbualan dengan peminat di sisi imbasan persembahan peserta.

13 kumpulan bersaing dalam muzikal lawak superstar 2

UNI – Fad Bocey, Atu Zero, Fakhrul UNIC

J-BORN – Man Raja Lawak, Joey Daud, Khir Rahman

STAMP – Tapai Gegar Lawak, Che Mat, Syura

GOJES – Mie Raja Lawak, Tauke Jambu, Keena Mentor

ABC – Chiwan Chilok, Achok Chilok, Cik B

HEART – Danial Lawak Solo, Ezad Lazim, Azmi Caliph Buskers

TERUNA – Ilham Abata, Din Raja Lawak, Johan Asaari

ZOMBI – Wan Gegau, Wan XOXO, Ezlynn

VIRAL – Ali Puteh, Mamak Puteh, Roy Azman

ZUZUZU – Nizam Jentik Jentik, Filzah, Zahid AF

MASHUK – Syuk, Achey Bocey, Mark Adam

LEKLU – Ewan Lopez Raja Lawak, Jaly Skool of Lawak, Lan Solo

JAGO – Chot XOXO, Yus Skool of Lawak, Fiza Thomas

PUPPET – Shariff Zero, Rul Puppet, Wan Puppet

#MuzikalLawakSuperstar2020 #MLS2020 #MLS2