Orang Minyak Kampung Lenggong Telefilem Live Astro Citra Video

Orang Minyak Kampung Lenggong Telefilem Live Tonton Astro Citra Drama Video. Kepala Bergetar Maid Astrocitra Telefilem Melayu Penuh Program Dan Download. Malay Program Orang Minyak Kampung Lenggong Telemovie 2022 astrocitra dfm2u Gempak Telemovie. Tonton Gempak Orang Minyak Kampung Lenggong Saksikan Full Telefilem Astro Citra HD Terbaru Telefilem Malaysia, Kepala Bergetar komedi Program Sangat myflm4u Orang Minyak Kampung Lenggong Saksikan telefilem romantik komedi Video Links Tonton dan free download.

Orang Minyak Kampung Lenggong Telefilem Live Kepala Bergetar Video

Click to Watch Episod

Saksikan telefilem ‘Orang Minyak Kampung Lenggong’ lakonan Faizal Hussein pada 8 Januari 202, Sabtu jam 9 malam di Astro Citra CH108.
Hujung minggu anda kali ini mungkin dibekalkan dengan telefilem seram komedi bertajuk Orang Minyak Kampung Lenggong yang boleh ditayangkan pada lapan Januari 2022 dalam slot Eksklusif Citra di Astro Citra.
Telefilem yang memaparkan wira Malaya, Faizal Hussein yang akan memainkan watak utama bersama pelakon berbeza pada beberapa peringkat dalam kisah itu diadakan.

Orang Minyak Kampung Lenggong

Waktu Siaran: Sabtu, 8 Januari 2022, 9:00 malam
Rangkaian: Astro Citra
Penulis Skrip: MF Kencana
Pengarah: Dato Jurey Latiff Rosli
Produksi: World Evolutio Brain
Pelakon: Hilal Azman, Faizal Hussei, Taufik Hanafi، Dato Jurey, Man Belon, Taufik Hanafi, Saiful Ghaz, Suhaimi Sulaiman dan ramai lagi

Sinopsis Orang Minyak Kampung Lenggong

Kisah Amir yang ingin menjadi kaya dan meminta pertolongan Tok Ketua Kg Bunian dengan keadaan Amir tidak dibenarkan mengambil rasuah, namun dia jatuh dengan larangan itu dan dia terus berubah menjadi jahat sekali lagi. Amir terpaksa melakukan ‘sesuatu’ terhadap 21 lelaki yang menerima rasuah di kampung Lenggong untuk mendapatkan kekayaannya.
Orang Minyak Kampung Lenggong mengisahkan tentang Amir (Faizal Hussein) yang ingin menjadi kaya dengan bantuan meminta bantuan Tok Ketua Kg. Bunian (Dato Jurey).

Walaupun begitu, terdapat situasi yang harus dipenuhi di mana Amir tidak selalu dibenarkan menerima rasuah manakala dia menjadi kaya kemudiannya.

Tetapi Amir telah melanggar syarat dan telah mendedikasikan rasuah dan dengan itu jatuh miskin sekali lagi.

Amir perlu melakukan ‘sesuatu’ terhadap 21 lelaki yang mengambil rasuah di Kampung Lenggong untuk dia mendapatkan semula kekayaannya. Adakah dia dipukul?

Waktu Tayangan

Jangan lupa untuk saksikan telefilem Orang Minyak Kampung Lenggong pada 8 Januari ini, hari Sabtu jam 9.00 malam di slot Citra Exclusive di Astro Citra CH108.

About Kepala

Kepala Bergetars is about Melayu Tonton Filem, Malay Tonton Cerekarama Melayu, Tonton dan Download Drama Melayu, Filem Terbaru, Filem Malaysia, Drama Malaysia.