Penghulu Interim Episod Awesome TV – Nadiya Nisaa

Kepala Bergetar Penghulu Interim Episod Melayu Drama Dan Download. Tonton Gempak Penghulu Interim Terbaru Filem Malaysia. Malay Drama Penghulu Interim dfm2u Gempak Telemovie, Terkini Mega Drama Penghulu Interim Gempak HD Drama Sangat myflm4u video Links Download.

Penghulu Interim Episod Awesome TV

Saksikan drama ‘Penghulu Interim’ yang disiarkan mulai 31 Julai 2021, setiap Jumaat hingga Ahad, jam sembilan: 00 malam di saluran TV Awesome 123, Astro atau saluran 112, MyTV. Anda juga boleh menonton setiap episod di www.awesometv.my

Click to Watch Episod

Yeahh! TV Nampakanya yang mengagumkan akan menyiarkan koleksi drama baru iaitu Chief Interim melayu dengan tujuan untuk mula ditayangkan pada 31 Julai 2021 melalui slot Dramedi.

Drama yang disutradarai oleh Khan Mancung ini menampilkan barisan pelakon hebat kerana watak utama termasuk Beto Kusyairy, Nadia Nisaa, Roy Azman, Issey Fazlisham, Natasha Charmaine dan banyak lagi. Gaya komedi akan membuatkan penonton tidak lagi mengeringkan gusi mereka.

JUDUL : PENGHULU INTERIM
TARIKH TAYANGAN : 31 Julai 2021
WAKTU SIARAN : Jumaat-Ahad, 9:00 malam
SIARAN TV : Awesome TV
PENULIS SKRIP : Aloy Paradoks
PENGARAH : Jamal Khan
PRODUKSI : Red Bean Productions
PELAKON : Nadiya Nisaa, Beto Kusyairy, Roy Azman, Issey Fazlisham, Natasha Charmaine, Rosli Rahman Adam, Effa, Zalfa Zin, Nizam Kama, Dayang Areeda, Qazem Nor, Azri Husni, Mat Over, Rayza Mukmin, Ebby Yus, Izzy Reef, Chemat Raja Lawak, Neera Azizi, Noor Fadzil Hamdan, Liyana Yusof, Aduqaputra Iskandar, Silfeny Osman,  Noor Shaida, Sham.
WATAK PELAKON
Nadiya Nisaa sebagai Izzah
Beto Kusyairy sebagai Borhan
Issey Fazlisham sebagai Zul Speaker
Roy Azman sebagai Kassim
Mat Over sebagai Pak Din
Rosli Rahman Adam sebagai Pak Abu
Qazem Nor sebagai Ustaz Nizam
Ebby Yus sebagai YB Seman
Natasha Charmaine sebagai Siti Gomen
Dayang Areeda sebagai Ayuu Jasmin
Effa sebagai Aznah Tiger
Zalfa Zin sebagai Tina
Izzy Reef sebagai Ijam
Nizam Kama sebagai Pepol
Penghulu Interim Episod Awesome TV
SINOPSIS PENGHULU INTERIM

Kisah rangkaian bandar yang tinggal di kawasan sewa. Borhan (Beto) adalah juruteknik kemudahan pembuatan bersama-sama dengan isterinya Izzah (Nadiya Nisa) seorang jururawat kemudahan kesihatan kerajaan yang mengalami bencana domestik, sementara Borhan baru saja dilantik sebagai ketua JKK lokasi baru untuk menggantikan Pak Ladin yang berada di koma kerana dia banyak merokok.

Borhan dicemburui oleh Kassim (Roy Azman) seorang peniaga buah dan Zul Speaker (Issey) kontrak ulang tahun perkahwinan deejay dan tokey set karaoke. Tetapi bernasib baik ada Pak Abu Pencen (Rosli Rahman Adam) sebagai bendahari JKK.
Drama Penghulu Interim mengisahkan kisah komuniti bandar yang tinggal di tempat kondominium. Borhan adalah juruteknik kilang dengan isterinya Izzah seorang jururawat pusat kesihatan kerajaan.

Mereka mengalami krisis perkahwinan, sementara Borhan baru saja dilantik sebagai Ketua JKK yang baru untuk menggantikan Pak Ladin yang berada dalam keadaan koma kerana dia banyak merokok.

Borhan dicemburui oleh Kasim seorang peniaga buah dan Zul Speaker sebuah kontrak perkahwinan deejay dan tokey karaoke set. Tetapi syukurlah mungkin ada Pak Abu Pencen sebagai bendahari JKK.

Siapa yang akan menjadi ketua sementara di Flat Sri Kenanga ini nanti? Jangan lupa untuk menonton semua episod drama ini.

Waktu Siaran

Drama Penghulu Interim boleh disiarkan setiap Jumaat hingga Ahad, jam sembilan malam di saluran TV Awesome Astro 123 dan MyTV 112 mulai 31 Julai. Di samping itu, anda juga boleh menonton melalui portal TV Awesome atau melayari www.Kepalabergetars.Com