Penunggang Agama Live filem Astro First

Kepala Bergetar Penunggang Agama Filem Episod Melayu Program Dan Download. Tonton Gempak Penunggang Agama Filem Terbaru Filem Malaysia. Malay Filem Program Penunggang Agama dfm2u Gempak Telemovie, Terkini Mega Program Penunggang Agama Filem Gempak HD komedi Program Sangat myflm4u video Links Download. Penunggang Agama 2021 Live Episod Penuh Program Astro First.

Penunggang Agama Live filem Astro First

Hubungan antara Kasih Maisarah dan bapanya Dato Raqib menjadi bimbang setelah ibunya melampau. untuk mengembalikan semua kemarahan dan keperitannya kepada Dato Raqib. Maisarah membatalkan upacara pertunangannya dengan Aidil, membuat Dato Raqib malu dengan keluarga Aidil sendiri, terutama Maisarah yang ingin bertunang dengan Aidil.

Penunggang Agama Live filem Astro First

JUDUL : PENUNGGANG AGAMA
SIARAN TV :  Astro First 480.
TARIKH TAYANGAN : 25 Mac 2021
PENGARAH : Syafiq Yusof
PRODUKSI : Skop Productions
PELAKON : Azira Shafinaz, Zul Ariffin, Salina Saibi, Nasir Bilal Khan, Jalaludin Hassan, Johan Arrif, Sabrina Ali, Putri Qaseh, Azzahra Ahmad
WATAK PELAKON
Nasir Bilal Khan sebagai Tok Haji
Zul Ariffin sebagai Amir
Azira Shafinaz sebagai Anna
Datuk Jalaludin Hassan sebagai Dato Hafsham
Puteri Nurqaseh sebagai Sarah
Sabrina Ali sebagai Datin Maria
Johan As’ari sebagai Hafiz
Salina Saibi sebagai Puan Huda
SINOPSIS PENUNGGANG AGAMA

Menceritakan kisah Amir dan Anna, suami dan isteri menghadapi projek masam kerana ibu tiri Amir, Datin Maria telah menderita ‘penyakit halus’.

Dato Hafsyam, ayah Amir, bertekad untuk berusaha mencari persembahan ‘ahli ruqyah’ bernama Tok Haji. tetapi, Amir dan Anna tidak lagi menganggap Tok Haji dan menasihati Dato Hafsyam agar tidak menggunakan khidmat Tok Haji. Anna merasakan bahawa Tok Haji menjadi benar-benar seorang dukun yang memakai topeng Islam, pada masa yang sama ketika Dato Hafsyam merasakan bahawa suaminya menjadi dikunjungi dengan menggunakan ahli keluarganya.

Teka-teki itu mula berkembang dalam plot penceritaan untuk mengetahui siapa sebenarnya penunggang agama. pada masa yang sama, isteri dan anak perempuan Amir ditekankan oleh makhluk-makhluk yang tersebar hingga ke tahap pemilikan. Mampukah Amir menjauhkan keluarganya dari ujian ini? siapakah dalang di sebalik kekacauan ini?