Perempuan Tanpa Dosa Episod Astro Ria – Uqasha Senrose and Kamal Adli

Kepala Bergetar Perempuan Tanpa Dosa Episod Melayu Drama Dan Download. Tonton Gempak Perempuan Tanpa Dosa Terbaru Filem Malaysia. Malay Drama Perempuan Tanpa Dosa dfm2u Gempak Telemovie, Terkini Mega Drama Perempuan Tanpa Dosa Gempak HD Drama Sangat myflm4u video Links Download.

Perempuan Tanpa Dosa Episod Astro Ria

nantikan versi drama Perempuan Tanpa Dosa radikal oleh Fatinilam Sari Ahmad di dalam slot MegaDrama, Astro Ria. Dibintangi oleh Kamal Adli, Uqasha Senrose dan Uyaina Arshad. Drama yang dihasilkan menerusi Juita Viden di bawah jalan Michael Ang. Di tayangkan mulai 6 Oktober, setiap Isnin hingga Khamis jam 10 malam di Astro Ria dan Ria HD.
Click to Watch EpisodPerempuan Tanpa Dosa episod kepala

JUDUL : PEREMPUAN TANPA DOSA
TARIKH TAYANGAN : 6 Oktober 2020
WAKTU SIARAN : Isnin-Khamis, 10:00 malam
PENULIS SKRIP : Eenaz Mokhtar, Fazreen Farouuk
SIARAN TV : Slot MegaDrama (Astro Ria & Ria HD)
PENULIS NOVEL : Fatinilam Sari Ahmad
PRODUKSI : Juita Viden Sdn Bhd
PENGARAH : Michael Ang
PELAKON : Uqasha Senrose, Kamal Adli, Uyaina Arshad, Yusof Bahrin,
WATAK PELAKON
Uqasha Senrose sebagai Lily
Kamal Adli sebagai Rizal
Uyaina Arshad sebagai Usu Sakinah
Hilal Azman sebagai Datuk Majid
Yusuf Bahrin sebagai Rahman
Shaza Bae sebagai Yaya
Azza Elite sebagai Kak Shah
Zac Zaky sebagai Eddie
SINOPSIS PEREMPUAN TANPA DOSA
Demi maruah, Datuk Majid perlu mengahwini satu-satunya bayinya, Lily dengan Rizal dan Rizal sebaiknya melancarkan Lily sebaik sahaja Lily memulakan anak yang dia hamil. Untuk kembali, Rizal meminta sejumlah wang dan dengan wang itu dia membina kehidupan di tanah kelahirannya. Sementara emosi cinta dan kasih sayang Lily terhadap Rizal mulai bercambah, Eddie kembali untuk merebut cinta Lily dan juga anak di dalam rahim. walaupun pada awalnya, Lily berubah menjadi tekad untuk tinggal bersama Rizal namun perasaannya telah terbelah ketika dia mengetahui tentang hubungan Rizal dengan Usu Sakinah. Kemudian dia pergi untuk membawa diri dan anaknya kembali ke Kuala Lumpur. mengetahui senario Lily dan Rizal, Usu Sakinah menguburkan harapannya untuk Rizal dan inspirasi khas Rahman. pada suatu tahap ketiadaan Lily, tanpa ragu-ragu Rizal merasa kehilangan dan rindu dan mendapat tahu bahawa dia sudah mula menyukai Lily dan cuba mempengaruhi Lily untuk kembali ke tangannya. Adakah Rizal berjaya?