Projek Anchor SPM Episod Astro Citra Aedy Ashraf & Daiyan

Kepala Bergetar Projek Anchor SPM Episod Melayu Drama Dan Download. Tonton Gempak Projek Anchor SPM Terbaru Filem Malaysia. Malay Drama Projek Anchor SPM dfm2u Gempak Telemovie, Terkini Mega Drama Projek Anchor SPM Gempak HD Drama Sangat myflm4u video Links Download.

Projek Anchor SPM Episod Astro Citra

Nantikan drama premium Astro Originals ‘Projek Anchor SPM’ yang diilhamkan dengan menggunakan penipuan rahsia di Malaysia. timbul dari 15 Mac, setiap hari Isnin, jam 9.00 malam, di Astro Citra, saluran 108 HD | 128 SD, atau bergerak berdasarkan permintaan dan bergerak Astro

Click to Watch Episod

Projek Anchor SPM Episod Astro Citra Aedy
JUDUL : PROJEK ANCHOR SPM
TARIKH : 15 Mac – 3 Mei 2021
WAKTU SIARAN : Isnin, 9.00 malam
SIARAN TV : Astro Citra 108 (HD) & 128 (SD)
PENGARAH : Anwari Ashraf, Razaisyam Rashid
PENULIS SKRIP : Anwari Ashraf
PRODUKSI : Alpha47 Films, Astro Shaw
PELAKON : Aedy Ashraf, Daiyan Trisha, Nadhir Nasar, Shasha Abedul, Chubb-E, Tony Eusoff, Adlin Aman, Hasnul Rahmat, Susan Lankester, Daniella Sya, Fadhli Masoot , Danish Hazriq, Taufiq Izmir,
WATAK PELAKON
Aedy Ashraf sebagai Aizat
Daiyan Trisha sebagai Aaidaa
Shasha Abedul sebagai Jaja
Chubb-E sebagai Botol
Nadhir Nasar sebagai Hilmi
Adlin Aman Ramlie sebagai Tuan Awang
Daniella Sya sebagai Tai Ying
Tony Eusoff sebagai Zubir
Susan Lankester sebagai Puan Rokiah
Fadhli Masoot sebagai Zaim
Taufiq Izmir sebagai Cheng
SINOPSIS PROJEK ANCHOR SPM

Bercerita tentang sekumpulan pelajar kolej tingkatan 5 di Sekolah Tengku Isa Anuar (STIA) di Cameron Highlands, itu adalah fakulti asrama yang berprestij.

Aizat, ketua pasukan ragbi yang disegani, bersama Hilmi, ketua pelajar dan ketua pengawas yang cemerlang, selain rakan mereka yang hanya dikenali sebagai Botol, adalah kawan rapat dan selalu bersama dalam keadaan sukar dan senang.

Sementara itu, Aaidaa, sarjana akademik peringkat pertama STIA yang suka bersendirian, bekerja keras untuk membantu adik tirinya, Jaja, yang kurang berpengetahuan, untuk bersama-sama menduduki peperiksaan terbesar, SPM.

selanjutnya, setelah mencuri banyak kejadian dari kampus fakulti pada waktu malam, Aizat akhirnya ditangkap dengan menggunakan Awang yang paling utama, STIA yang sangat ketat.

Awang utama, memberi syarat kepada Aizat sekarang agar tidak diusir dari fakulti dan memperoleh keputusan 8A dalam SPM yang akan segera kita lihat.

dengan alasan ini, Aizat dengan tekun berusaha untuk mencari jalan keluar, dan akhirnya berjaya bersekongkol dengan Aaidaa, dan membuat rancangan untuk membantu rakan-rakan mereka dari semua peringkat yang cemerlang dalam SPM melalui pendekatan peniruan yang besar.