Ramadan Pertama Edi Episod Astro Ria – Mimi Lana Redza Rosli

Kepala Bergetar Ramadan Pertama Edi Episod Melayu Drama Dan Download. Tonton Gempak Ramadan Pertama Edi Terbaru Filem Malaysia. Malay Drama Ramadan Pertama Edi dfm2u Gempak Telemovie, Terkini Mega Drama Ramadan Pertama Edi Gempak HD Drama Sangat myflm4u video Links Download.

Ramadan Pertama Edi Episod Astro Ria

Saksikan drama ‘Ramadan Pertama Edi’ yang dibintangi oleh Redza Rosli, Mimi Lana, Datuk Aznil Nawawi dan Elly Mazlein mulai 30 Mac, disiarkan setiap hari Rabu, jam 9.30 malam di saluran Astro Ria HD (104) dan Astro Ria (124).

Click to Watch Episod

Ramadan Pertama Edi Episod 1 Live Astro Ria
JUDUL : RAMADAN PERTAMA EDI
TARIKH TAYANGAN : 31 Mac 2021
WAKTU SIARAN : Rabu, 9.30 malam
SIARAN TV : Astro Ria 104 (HD) 124 (SD)
PENGARAH : Ezrie Gazali, Yusry Abdul Halim,
TERBITAN : Astro Gempak
PELAKON : Mimi Lana, Redza Rosli, Aznil Haji Nawawi, Abon, Elly Mazlein, Lisa Surihani, Raja Azura,
SINOPSIS RAMADAN PERTAMA EDI

Pengantin baru, Edi dan Nad mungkin akan menyambut Ramadan pertama mereka sebagai suami dan isteri. di rumah bapa mertuanya, Pak Sobri yang garang namun banyak situasi timbul dan rahsia serta teknik digali semasa dia berada di sana. Bolehkah Edi menggoda ayahnya-in-law.
..

Menceritakan kisah Edi (Redza Rosli) dan Nad (Mimi Lana). Setelah 2 bulan belajar setiap yang berbeza dan bercinta, Edi dan Nad terus berkahwin.

Bercinta pada suatu ketika musim PKPB, membuat mereka tidak sering bertemu dan tidak lagi menyedari hati setiap yang berbeza.

namun, setelah tinggal bersama, Edi dan Nad mula memahami perangai pasangan mereka. Edi adalah jenis yang sukar untuk bersikap berat dan jujur ​​sementara Nad adalah jenis yang pilih kasih dan perfeksionis.

Nad kini hamil enam bulan dan akan pulang ke kediaman ayahnya, Pak Sobri beberapa hari sebelum Ramadan. kerana PKP, Nad dan Edi perlu cepat ke rumah Pak Sobri selama dua minggu.

Masalah timbul di sana kerana Edi berubah tanpa keraguan agak sukar untuk cepat. di dalam kediaman dengan baik, Edi dikejutkan dengan beberapa rahsia dan teknik keluarga Nad. banyak masalah dan konflik berlaku tetapi apa kesudahannya?