पूल भाग 1. Voika asb401 ड्रीम सेक्स स्लेव एंडर्स जेन्सेन इलाज er�male l उसकी मालकिन होने के लिए, जब वह लड़का लड़ता है तो वह अपने रास्ते में नहीं खड़ा होता है.https://www.handjobs-xxx.com/ भाग्यशाली काले दोस्त पैसे के लिए एक खराब सफेद चलने चूसने के बाद श्यामला गृहिणियों को रिवर्स में फिल्माया गया. नकली कर्मचारी ईवा क्रूज़ ने कोई अपीली नहीं चुकाईं, इसलिए वह नकद के लिए अपने बॉस को बकवास करती है.https://www.gynocams.tv/ बीबीसी बेटा महान कौशल के साथ अपनी माँ fucks.https://www.redtube.com/ किशोर महिला स्वादिष्ट रूप से अपने बड़े मुर्गा का आनंद लेती है जब तक कि वह अपनी बिल्ली को भरता नहीं है.https://www.xnxx.com/ अवसादग्रस्त जापानी हॉट बेब, युकी निशिता, बकवास हो जाता है.https://www.liveteens.tv/

Ratu Ten Pin 2 Shalin Episod Astro Ria – Yusuf Bahrin And Jasmine

Kepala Bergetar Ratu Ten Pin 2 Shalin Episod Melayu Drama Dan Download. Tonton Gempak Ratu Ten Pin 2 Shalin Terbaru Filem Malaysia. Malay Drama Ratu Ten Pin 2 Shalin dfm2u Gempak Telemovie, Terkini Mega Drama Ratu Ten Pin 2 Shalin Gempak HD Drama Sangat myflm4u video Links Download.

Ratu Ten Pin 2 Shalin Episod Astro Ria

Selepas pencapaian siri pertamanya, ‘Ratu Ten Pin’ disiarkan melalui JS Pictures Sdn. Bhd. Kini kembali dengan siri kedua, Queen Ten Pin 2: Shalin. Diilhamkan daripada kisah gaya hidup ratu boling negara, Shalin Zulkifli menyertakan benih-benih permulaannya untuk berkecimpung dan menjadi sebahagian daripada krew boling seluruh negara. Drama Ratu Ten Pin 2: musim Shalin mungkin disiarkan mulai 11 Julai, setiap Isnin hingga Khamis, jam 11 malam di Astro Ria atau strim di Astro GO dan On Demand.

Musim moden kali ini lebih menarik berbanding ‘Ratu Ten Pin’ apabila jalan ceritanya diilhamkan menggunakan kisah kewujudan permaisuri negeri, Shalin Zulkifli.

Click to Watch Episod

JUDUL : Ratu Ten Pin 2 Shalin

Tarikh Tayangan: 11 Julai 2022
Waktu Siaran: Isnin-Khamis, 11:00 malam
Rangkaian: Astro Ria, Astro Go
Pengarah: Azman Yahya
Produksi: JS Pictures Sdn Bhd
Pelakon: Antara pelakon yang membintangi drama musim terbaru kali ini seperti Yusuf Bahrin, Jasmine Suraya,  Nazim Othman, Elisya Sandha, Nasz Sally, Sheila Rusly, Linda Onn, Wani Kayrie, Riezman Khuzaimi, Dato’ Fizz Fairuz, Syaidatul Afifah dan ramai lagi.
 

Watak Pelakon

Elisya Sandha sebagai Norma
Jasmine Suraya sebagai Shalin
Nazim Othman sebagai Arief 
Syaidatul Afifah sebagai Sandra
Nasz Sally sebagai Nurin
Sheila Rusly sebagai Mem Maria
Lim Mei Fen sebagai Christi
Wani Kayrie sebagai Suzana

SINOPSIS: Drama Ratu Ten Pin 2 Shalin

Norma, Reez, Sandra dan Suzana kini telah menjadi pemain senior dalam krew boling seluruh negara. Namun, Reez dan Suzana perlu menarik diri daripada krew, walaupun hobinya dalam sukan boling terus keterlaluan, Reez tetap memilih untuk mengutamakan masa bersama keluarga sendiri selepas pertelingkahan bersama bapanya menjadi idaman untuk menguruskan legasi perusahaan keluarganya sendiri.

Norma yang merasakan dirinya sebagai u . Pemain nombor satu S . berasa terancam dengan menggunakan kehadiran Shalin. Dia akan melakukan sesuatu untuk menjatuhkan Shalin dan mengekalkan dirinya sebagai peserta utama dalam kumpulannya.
Drama Queen Ten Pin 2 Shalin mengisahkan Norma, Reez, Sandra dan Suzana yang kini merupakan pemain senior dalam kumpulan boling seluruh negara. Tetapi Reez dan Suzana perlu menarik diri daripada kumpulan itu walaupun hakikatnya hobi mereka dalam boling masih tinggi.
Selepas Reez menarik diri, krew boling seluruh negara telah kekurangan seorang pemain. Mem Maria yang juga ahli kumpulan telah menjemput Shalin untuk menyertai kumpulan boling seluruh negara sebagai peserta baharu untuk mengisi kepelbagaian pemainnya.
Shalin adalah pemain boling yang boleh dipercayai tetapi tidak dianggap oleh orang awam. Norma dan Sandra juga pernah mengetahui tentang kehebatan Shalin dalam sukan itu.
Selepas melihat kebolehan penyumbang baharu pasukan seluruh negara, Norma dan Sandra mula iri dengan kecekapan dan kepura-puraan Shalin untuk menjadi yang terbaik untuknya. Norma yang merasakan dirinya sebagai u . S . Peserta utama A . berasa terancam dengan kehadiran Shalin.
Dia akan melakukan sesuatu untuk menjatuhkan Shalin dan menahan dirinya kerana peserta utama dalam krewnya.

Waktu Bersiaran

Musim kedua akan bersambung dimana drama Ratu Ten Pin 2 Shalin akan menemui penonton bermula 11 Julai 2022, setiap hari Isnin hingga Khamis pada pukul 11.00 malam di Astro Ria atau tonton di kepalabergetars.com

Ratu Ten Pin 2 Shalin astro ria