Rindu Awak Separuh Nyawa Episod Astro Ria – Shukri Yahaya

Kepala Bergetar Rindu Awak Separuh Nyawa Episod Melayu Drama Dan Download. Tonton Gempak Rindu Awak Separuh Nyawa Terbaru Filem Malaysia. Malay Drama Rindu Awak Separuh Nyawa dfm2u Gempak Telemovie, Terkini Mega Drama Rindu Awak Separuh Nyawa Gempak HD Drama Sangat myflm4u video Links Download.

Rindu Awak Separuh Nyawa Episod Astro Ria

nantikan drama adaptasi radikal ‘Rindu Awak Separuh Nyawa’ karya Siti Rosmizah. menyediakan gandingan Shukri Yahaya dan Uqasha Senrose. Drama bersiri 40 episod, disiarkan dengan menggunakan SR One Sdn Bhd mungkin disiarkan di slot Astro Ria MegaDrama.
Click to Watch EpisodRindu Awak Separuh Nyawa Episod Astro RiaRindu Awak Separuh Nyawa

JUDUL : RINDU AWAK SEPARUH NYAWA
TARIKH TAYANGAN : 23 Mac 2021
EPISOD : 40
WAKTU SIARAN : Isnin-Khamis, 10:00 malam
SIARAN TV : Slot MegaDrama Ria HD & Astro Ria
PENULIS SKRIP : Rozie Rashid & Amka Ahmad
PENULIS NOVEL : Siti Rosmizah
PENGARAH : Along Kamaludin, Jamal Khan
PRODUKSI : SR One Sdn Bhd
PELAKON : Uqasha Senrose, Shukri Yahaya, Fizo Omar, Khairil Anwar Aman, Marsha Milan, Aida Khalida, Noorkhiriah, Ikhlas Jalil, Balkisyh Semundur Khan, Norreen Iman, Munira Iwan, Fiza Thomas, Fauzi Nawawi, Farouk Hussain, Aleza Shadan, Farez Ridzwan, Silfeny Osman, Fareez Fauzi, Puteri Rafasya
WATAK PELAKON
Uqasha Senrose sebagai Kasih Maisara
Syukri Yahaya sebagai Nazril Nazim
Marsha Milan sebagai Nurul Huda
Fizo Omar sebagai Aidil
Norreen Iman sebagai Qistina
Aida Khalida sebagai Puan Norida
Rahim Jailani sebagai Dato Halim
Khairil Anwar Aman sebagai Datuk Raqib
Fiza Thomas sebagai Sally
Aleza Shadan sebagai Esah
Norkhiriah sebagai Kak Munah
Balkisyh Semundur Khan sebagai Jah Kelip
Fiza Thomas sebagai Sally
Ikhlas Jalil sebagai Izudin
Fauzi Nawawi sebagai Kasim
Aleza Shadan sebagai Esah
SINOPSIS RINDU AWAK SEPARUH NYAWA
Menceritakan kisah satu-satunya anak kecil dalam keluarga kaya, khususnya Kasih Maisarah yang mempunyai sikap sombong dan sombong serta membalas dendam bersama ayahnya, Datuk Raqib kerana kematian ibunya sehingga anak lelaki ibu dan ayahnya yang terbaik, Aidil, sebagai kambing hitam untuk melepaskan dendamnya.
Maisarah berpura-pura menyukai Aidil namun ketika upacara pertunangan tiba, wanita itu membatalkannya kerana kekecewaan lelaki itu. tetapi, Aidil yang menjadi tidak berpuas hati tetap menyimpan perasaannya terhadap cintanya.
pada masa yang sama, Qistina berubah menjadi teman paling sederhana yang bertahan dengan Maisarah, mengambil kekayaan untuk keuntungan peribadi namun pertemuan mengejutkan dengan Nazril Nazim, membuka tirai baru.
Nazril Nazim mendapat julukan ‘Pak Ustaz’ kerana sifatnya yang lemah lembut dan pemalu, mengalami kejadian yang menentukan dia dengan Maisarah untuk memulakan konflik frasa, kemudian mencabar ego wanita itu.
Kejadian itu membawa kepada peristiwa dramatik ketika Maisarah dicabar dengan menggunakan musuhnya, Salina bersama-sama rakannya untuk menggoda dan mengahwini Nazril Nazim.
Kemudian semua usaha menarik disusun. tetapi keseluruhannya tidak dapat memikat Nazril. Pada puncaknya, Kasih Maisarah menyimpan Nazril Nazim dari terkena dan dia mempunyai nasib yang tidak baik. sementara dia memerhatikan bahawa Kasih Maisarah tidak dapat memasukkan hasil dari kemalangan itu, Nazril Nazim tanpa berlengah-lengah memutuskan untuk berkahwin dengan Kasih Maisarah sebaliknya Kasih Maisarah hanya berpura-pura.