पूल भाग 1. Voika asb401 ड्रीम सेक्स स्लेव एंडर्स जेन्सेन इलाज er�male l उसकी मालकिन होने के लिए, जब वह लड़का लड़ता है तो वह अपने रास्ते में नहीं खड़ा होता है.https://www.handjobs-xxx.com/ भाग्यशाली काले दोस्त पैसे के लिए एक खराब सफेद चलने चूसने के बाद श्यामला गृहिणियों को रिवर्स में फिल्माया गया. नकली कर्मचारी ईवा क्रूज़ ने कोई अपीली नहीं चुकाईं, इसलिए वह नकद के लिए अपने बॉस को बकवास करती है.https://www.gynocams.tv/ बीबीसी बेटा महान कौशल के साथ अपनी माँ fucks.https://www.redtube.com/ किशोर महिला स्वादिष्ट रूप से अपने बड़े मुर्गा का आनंद लेती है जब तक कि वह अपनी बिल्ली को भरता नहीं है.https://www.xnxx.com/ अवसादग्रस्त जापानी हॉट बेब, युकी निशिता, बकवास हो जाता है.https://www.liveteens.tv/

Risik Pada Hati Episod TV3 – Ummi Nazeera And Alif Satar

Kepala Bergetar Risik Pada Hati Episod Melayu Drama Dan Download. Tonton Gempak Risik Pada Hati Terbaru Filem Malaysia. Malay Drama Risik Pada Hati dfm2u Gempak Telemovie, Terkini Mega Drama Risik Pada Hati Gempak HD Drama Sangat myflm4u video Links Download.

Risik Pada Hati Episod TV3

Nantikan drama adaptasi Risik Pada Hati yang tidak konvensional menerusi Hanni Ramsul lakonan Alif Satar, Ummi Nazeera dan Zara Zya bakal menemui penonton di slot Akasia TV3 bermula 27 Jun 2022, setiap Isnin hingga Jumaat jam 7 malam.

Click to Watch Episod

JUDUL :Risik Pada Hati

Tarikh Tayangan: 27 Jun 2022
Waktu Siaran: Isnin-Jumaat, 7:00 malam
Rangkaian: Akasia TV3 / Disney+
Penulis Skrip: Sya Farhana
Novelis: Hanni Ramsul
Pengarah: Mohd Fazli Yahya @ Pali Yahya
Produksi: Ummi Nazeera, Alif Satar, Shiqin Kamal, Zara Zya, Trisha Ooi, Ifa Raziah, Shazia Rozaini, Izzue Islam.
Watak Pelakon
Ummi Nazeera sebagai Hayfa
Alif Satar sebagai Adam
Haleeda Mazlein sebagai Hajah Wardah
Zara Zya sebagai Aisya
Shiqin Kamal sebagai Suhara
Rahim Omar sebagai Haji Kassim
Nazs Sally sebagai Nurhan
Izzue Islam sebagai Nazim
Trisha Ooi sebagai Erra
Ifa Raziah sebagai Mak Ngah Diba
Ikhwan Rosli sebagai Farid
Syazuwan Hassan sebagai En Hairul
Shazia Rozaini sebagai Atilia

Sinopsis Risik Pada HatiMengisahkan Adam dan Hayfa yang sangat gembira dengan perkahwinan mereka namun Hayfa tidak selalu dapat melahirkan anak kepada suaminya.

Pada suatu hari, Hayfa meminta Adam untuk berkahwin lain dan Adam akhirnya bersetuju untuk menerima sahaja Aisya sebagai isteri kedua. Adam cuba berterus terang dalam menjalankan tanggungjawab sebagai suami.

Selepas kehadiran Umar, kebahagiaan hidup mereka mula goyah. Ada yang cuba menjadi batu api sehingga timbul rasa curiga dan prasangka dalam diri Hayfa dan Aisya.

Mampukah mereka masing-masing memperoleh kebahagiaan itu semula? Atau, hanya perpisahan mungkin penghentian hubungan
Kerana cintanya yang luar biasa, dia berubah menjadi sanggup mengorbankan separuh jiwanya untuk Adam. Demi Adam, dia mungkin mahu melakukan sesuatu. Itu bukti cinta seorang Hayfa pada Adam.

“Kenapa ujian cinta abang macam ni?” Adam

“Ayfa tak periksa cinta abang. Ayfa cuma perlukan kesempurnaan dalam cinta kita.” – Hayfa

“Saya tak tahu kenapa saya setuju bila Kak Hayfa pujuk saya. Saya tak patut setuju. Kan?” – Aisya

Namun, benarkah pengorbanan yang dilakukan akan mengatasi cinta mereka? Atau adakah pengorbanan itu hanya membuatkan kebahagiaan mereka bertambah goyah?

Adakah pembekal Adam telah mengubah suai? Atau hilangnya keikhlasan Hayfa? Atau Aisya yang mula menguasai untuk berprasangka? Apa pun alasannya, kebahagiaan mereka perlahan-lahan pudar.

Mampukah mereka berdua mencapai kebahagiaan itu semula? Atau, adakah ia hanya perpisahan sebagai cara untuk menghentikan perhubungan?

Waktu Bersiaran

Mulai 16 Mei 2022, saksikan drama siri terbaru Risik Pada Hati yang akan menemui penonton pada setiap hari Isnin hingga Jumaat pada pukul 10.00 malam di slot Samarinda TV3 dan secara online di www.iq.com

Risik Pada Hati tv3 tonton episod