पूल भाग 1. Voika asb401 ड्रीम सेक्स स्लेव एंडर्स जेन्सेन इलाज er�male l उसकी मालकिन होने के लिए, जब वह लड़का लड़ता है तो वह अपने रास्ते में नहीं खड़ा होता है.https://www.handjobs-xxx.com/ भाग्यशाली काले दोस्त पैसे के लिए एक खराब सफेद चलने चूसने के बाद श्यामला गृहिणियों को रिवर्स में फिल्माया गया. नकली कर्मचारी ईवा क्रूज़ ने कोई अपीली नहीं चुकाईं, इसलिए वह नकद के लिए अपने बॉस को बकवास करती है.https://www.gynocams.tv/ बीबीसी बेटा महान कौशल के साथ अपनी माँ fucks.https://www.redtube.com/ किशोर महिला स्वादिष्ट रूप से अपने बड़े मुर्गा का आनंद लेती है जब तक कि वह अपनी बिल्ली को भरता नहीं है.https://www.xnxx.com/ अवसादग्रस्त जापानी हॉट बेब, युकी निशिता, बकवास हो जाता है.https://www.liveteens.tv/

Roxy Episod TV3 – Azlee Khairi And Nadiyah Shahab

Kepala Bergetar Roxy Episod Melayu Drama Dan Download. Tonton Gempak Roxy Terbaru Filem Malaysia. Malay Drama Roxy dfm2u Gempak Telemovie, Terkini Mega Drama Roxy Gempak HD Drama Sangat myflm4u video Links Download.

Roxy Episod TV3

Aquila Emas Sdn Bhd menerbitkan drama bersiri komedi sebagai rancangan untuk penonton TV3 dalam slot Dahlia berjudul ROXY setiap Sabtu dan Ahad, jam 7.00 malam. Drama 20 episod itu diarahkan menggunakan M.Nazir Juhan atau lebih dipanggil Jet Lee dan skrip Adza Emie, Azal Ezreen dan Intan Zarina Hassan. u. Pelakon-pelakon terkemuka S. diadun menerusi drama ini seperti Azlee Khairi, Eira Syazira, Nadiyah Shahab, Aqeesh Aleeya, Nik Adam Mika, Zizan Nin, Tony Eusoff, Zack Kool, Kween Keela, Oktovia Manrose, Roy Azman, Atu Zero, Chiwan Chilokk , Amyza Aznan dan banyak lagi.

Click to Watch Episod

JUDUL : Roxy

Tarikh Tayangan: 25 Jun 202
Waktu Siaran: Sabtu-Ahad, 7:00 malam
Rangkaian: TV3
Idea Asal: Syarizan Md Isa, Zizan Nin
Skrip: Adza Emie, Intan Zarina Hassan, Azal Ezreen, Marini Mat Zain
Pengarah: M. Nazir Juhan (Jet Lee)
Produksi: Aquila Emas Sdn Bhd
Pelakon: Azlee Khairi, Nadiyah Shahab, Aqeesh Aleeya, Eira Syazira, Zizan Nin, Nik Adam Mika, Zack Kool,  Tony Eusoff, Oktovia Manrose, Kween Keela, Atu Zero, Roy Azman, Amyza Aznan, Chiwan Chilok, Ramli Long, Aliff Zulkarnain.
Watak Pelakon
Azlee Khairi sebagai Aqil
Nadiyah Shahab sebagai Roxy
Zack Kool sebagai Profesor Melon
Eira Syazira sebagai Arissa
Kween Keela sebagai Shushen
Zizan Nin sebagai Darma
Aqeesh Aleeya sebagai Amira

Sinopsis Roxy

ROXY mengisahkan gaya hidup pasangan operasi, Aqil lakonan Azlee Khairi dan Arissa lakonan Eira Syazira yang kerap menghadapi masalah pembantu rumah bersiar-siar akibat Aqil dan Arissa sibuk dengan kerjaya masing-masing dan menunggu pembantu rumah hijau dan handal untuk menguruskan dua cahaya mata manusia di mata mereka khususnya Amira dan Amar. Aqil bertindak membawa pulang robot persis manusia yang telah dipecahkan di stor perusahaannya sebagai kaedah kepada masalah pembantu rumah yang melarikan diri. Kehidupan seharian mereka lebih terurus dan mudah berjalan di tahap kehadiran ROXY (Nadiyah Syahab) kerana dinamakan menerusi Amar. Amira dan Amar kini tidak melupakan ROXY sebagai penjaga dan rakan sebaya mereka yang ikhlas, jujur ​​dan berterusan manakala ibu dan bapa mereka semakin sibuk dengan kerja. Selain itu, kekecohan dan insiden lucu mula timbul selepas kehadiran ROXY sebagai pegawai keselamatan di kawasan perumahan terutamanya Domi dan Bidin telah jatuh cinta dengan ROXY yang dipercayai seorang wanita yang benar-benar sempurna, tidak terbaik yang Uncle Murad bersetuju untuk membuat. dia menantu. Pasangan Uncle Murad, Mak Cik Norlela, biasanya ingin mengetahui misteri ROXY kerana menyangka ROXY adalah pendatang tanpa izin. Tak bestnya, ROXY tambahan pula dilamar melalui pakar kulit, Dr Rosli sebagai duta produknya terus membuatkan Puan Maria rasa cemburu kerana selama ini menjadi duta paling berkesan untuk produk suaminya. Ingin mengenali apa yang akan berlaku kepada ROXY? Adakah robot ini jawapan berkualiti tinggi dan pembantu rumah yang sesuai untuk kumpulan saudara Aqil dan Arissa?

Waktu Bersiaran

Jangan lupa untuk saksikan drama komedi kekeluargaan, yang akan menemui penonton bermula 25 Jun 2022, setiap hari Sabtu dan Ahad pada pukul 7.00 malam menerusi slot Dahlia TV3 dan secara online di aplikasi Disney+ Hotstar atau di www.kepalabergetars.com

Drama TV3 Roxy