Sang Pewaris Episod TV3 Amyra Rosli and Ben Amir

Kepala Bergetar Sang Pewaris Episod Melayu Drama Dan Download. Tonton Gempak Sang Pewaris Terbaru Filem Malaysia. Malay Drama Sang Pewaris dfm2u Gempak Telemovie, Terkini Mega Drama Sang Pewaris Gempak HD Drama Sangat myflm4u video Links Download.

Sang Pewaris Episod TV3

nantikan drama adaptasi novel Fizziany ‘Sang Pewaris’ di dalam slot Lestary TV3. mencari pasangan Ben Amir dan Amyra Rosli. Drama yang diarahkan menerusi Eyra Rahman, disiarkan menerusi global Station Sdn Bhd. Siaran bermula 26 November 2020, setiap hari Rabu hingga Jumaat jam sembilan malam di TV3. Pewaris juga boleh menonton semua episod tanpa kos di wetv.vip atau melalui aplikasi WeTV.
Click to Watch EpisodSang Pewaris Episod TV3

JUDUL : SANG PEWARIS
TARIKH TAYANGAN : 26 November 2020
WAKTU SIARAN : Rabu-Jumaat, 9:00 malam
PENULIS SKRIP : Farah Alya Asari, Eenaz Mokhtar.
SIARAN TV : Slot Lestary TV3
PENULIS NOVEL : Fizziany
PENGARAH : Eyra Rahman
PRODUKSI : Global Station Sdn Bhd
PELAKON : Amyra Rosli, Ben Amir, Zarynn Min, Zamarul Hisham, Fizz Fairuz, Ieda Moin, Sheila Mambo, Acong Sweetchild, Dilla Ahmmad, Wan Sharmila, Harun Hashim, Fad Anuar, Zaefrul Nordin, Mimi Ernida, Bidin Alzaifah
WATAK PELAKON
Amyra Rosli sebagai Zara Aireena
Ben Amir sebagai Megat Amer / Megat Dali / Kudin
Zarynn Min sebagai Puan Sri Kamariah
Fizz Fairuz sebagai Dr. Mahfuz
Zaefrul Nordin sebagai Tan Sri Megat Khairuddin
Zamarul Hisham sebagai Mahmud
Sheila Mambo sebagai Mak Bedah
Harun Hashim sebagai Pak Samad
Acong Sweetchild sebagai Pak Kadir
Ieda Moin sebagai Chesom
Wan Sharmila sebagai Malina
Mimi Ernida sebagai Zizi
Fad Anuar sebagai Jamal
Bidin Alzaifah sebagai Mat Bunga
LAGU TEMA (OST)
Tajuk : X Missing U
Penyanyi : Faizal tahir, Dayang Nurfaizah,
Ciptaan : Mike Chan, Faizal Tahir,
SINOPSIS SANG PEWARIS
Ali, seorang remaja kampung yang lebih muda dulu tinggal bersama ibu dan ayah angkatnya, Pak Samad dan Mak Bedah. Dia selalu mempunyai tujuan ganjil sejak kecil hingga sekarang dan tetap tidak menyedari mengapa ia selalu sampai ke sini. Ali sering dikunjungi oleh wanita yang serupa dengan keinginannya. Ali diberitahu melalui Haji Mahfuz bahawa dia menjadi pewaris kekayaan Tunku Ahmad dan Tunku Kamariah dan diminta untuk kembali. Lebih mengejutkan apabila mengetahui dia mempunyai anak kembar. Ali merancang untuk menyembunyikan dirinya sebagai tukang kebun untuk mengenali lingkaran kerabatnya dengan lebih baik. Di sana, Ali jatuh cinta pada Zara, bayi angkat keluarganya. tetapi Ali harus menerima bahawa wanita itu berubah menjadi tunangan kembarnya.