Sayang Tak Dikenang Episod TV3 – Ruhainies And Fadlan Hazim

Kepala Bergetar Sayang Tak Dikenang Episod Melayu Drama Dan Download. Tonton Gempak Sayang Tak Dikenang Terbaru Filem Malaysia. Malay Drama Sayang Tak Dikenang dfm2u Gempak Telemovie, Terkini Mega Drama Sayang Tak Dikenang Gempak HD Drama Sangat myflm4u video Links Download.

Sayang Tak Dikenang Episod TV3

Slot Akasia diteruskan dengan drama baharu berdekatan bertajuk Sayang Tak Dikenang yang membolehkan anda mula ditayangkan pada 4 Mac 2022 di TV3 dan tayangan di platform penstriman Disney+ Hotstar bagi menggantikan 3 Nota Cinta.

Drama arahan Feroz Kader ini merupakan model radikal ‘Sayang Tak Dikenang’ dengan bantuan Wazrul Shah yang membolehkan anda menampilkan gabungan pelakon hebat Fadlan Hazim, Ruhainies dan Ezzanie Jasny.

Click to Watch Episod

JUDUL : Sayang Tak Dikenang

Tarikh Tayangan: 4 Mac 2022
Waktu Siaran: Isnin-Ahad, 7:00 malam
Rangkaian: Akasia TV3 / Disney+ Hotstar
Penulis Skrip: Shida Zali, Amin Shakib, Mia Marziah
Pengarah: Feroz Kader
Produksi: FJ Pictures Sdn Bhd
Pelakon: Ruhainies, Fadlan Hazim, Mak Engku Fridah, Ezzanie Jasny, Mahmud Ali Bashah, Shamshul Danish, Manan Sulaiman, Fazlina Ahmad Daud, Jasmine Ashraff, Ainina Ahmad, Sera Melissa, Alif Muhaimin, Fad Anuar, Andy Teh, Riz Amin, Syafnida Shuhaimi, Meor Mohd, Kak Girl, Faizul Syaharin, Mimie Amirah, Tengku Tieya Zue.
Watak Pelakon
Ruhainies sebagai Ayu Izhani
Fadlan Hazim sebagai Raqib Tafzani
Andy Teh sebagai Erick
Ezzanie Jasny sebagai Hattin Isabella
Riz Amin sebagai Omar
Syafnida Shuhaimi sebagai Camelia
Fad Anuar sebagai Fitri
Sera Melissa sebagai Amalin
Mahmud Ali Bashah sebagai Raif
Alif Muhaimin sebagai Rizal
Ainina Ahmad sebagai Azilah
Fazlina Ahmad Daud sebagai Amira
Jasmine Ashraff sebagai Asmidar
Kak Girl sebagai Kak Roslaini
Manan Sulaiman sebagai Hamdan
Mak Engku Fridah sebagai Nek Chik
Mimie Amirah sebagai Nazneen
Meor Mohd sebagai Aakif
Faizul Syaharin sebagai Encik Faiz
Shamshul Danish sebagai Hakim
Tengku Tieya Zue sebagai Bella
Lagu Tema (OST)
Naqiu – Kisah Hati Lara
Komposer: Johan John & Naqiu
Lirik: Khaleel & Wit Mohsen

Sinopsis Sayang Tak Dikenang

Drama Sayang Tak Dikenang mengisahkan Ayu Izhani dan Hattin Isabella, dua sepupu yang merupakan sahabat baik walaupun keluarga mereka tidak rapat. Mereka belajar di universiti yang sama. Selepas mendapat aktiviti, mereka tinggal di dalam kediaman sewa yang sama.

Ayu dan Hattin biasa dengan lelaki yang sama tetapi nama yang berbeza. Raqib Tafzani memperkenalkan dirinya sebagai Raqib kepada Ayu manakala Hattin mengenal pasti dia sebagai Tafzani. Ayu mula membuka hati koronarinya untuk menerima Raqib yang tekun melayan keluarganya. Ibu Ayu mendesak Ayu supaya menerima Raqib sebagai suaminya.

Sementara itu, Hattin mendapat berita bahawa tunangnya, Omar telah berlaku curang dengan mana-mana perempuan. Lebih teruk, Omar menjadi panas baran dan tidak sopan dengan Hattin. Hattin merahsiakan perkara ini daripada pengetahuan Ayu. Tafzani cuba memikat hati Hattin setelah mengetahui dia telah rosak. Hattin mula dibuai dengan emosi gembira semasa bersama Tafzani.

Raqib mahu membatalkan perkahwinannya dengan Ayu tetapi majlis itu terpaksa diadakan apabila kumpulan sanak saudara Raqib yang menetap di luar negara tiba di Malaysia. Pada majlis perkahwinan itu, Hattin terkejut melihat Tafzani adalah suami Ayu. Jadi, Hattin terus meninggalkan upacara itu. Selepas berkahwin, sikap Raqib berubah daripada seorang penyayang kepada suami yang dingin kepada Ayu. Raqib kini tidak menyentuh Ayu dan mula mempamerkan rasa benci.

Pada masa yang sama, Raqib tetap tidak berputus asa untuk memikat hati Hattin. Selepas mendapat pengetahuan tentang kisah keluarga mereka sendiri, Hattin mengambil kemungkinan ini untuk menyinggung perasaan Ayu kerana cuba membalas dendam terhadap neneknya.

Waktu Bersiaran

Jadi jangan lupa untuk saksikan drama Sayang Tak Dikenang bermula 4 Mac ini, setiap Isnin hingga Ahad (setiap hari), pukul 7.00 malam di slot Akasia TV3.