Shah Alam 40k Episod TV3 Umie Aida and Rita Rudaini

Kepala Bergetar Shah Alam 40k Episod Melayu Drama Dan Download. Tonton Gempak Shah Alam 40k Terbaru Filem Malaysia. Malay Drama Shah Alam 40k dfm2u Gempak Telemovie, Terkini Mega Drama Shah Alam 40k Gempak HD Drama Sangat myflm4u video Links Download.

Shah Alam 40k Episod TV3

nantikan drama ‘Shah Alam 40k’ di slot Akasia TV3. menyediakan dibintangi oleh Rita Rudaini, Umie Aida dan Anna Jobling. Koleksi drama 28 episod yang dihasilkan menerusi International Station Sdn Bhd, disutradarai oleh Isma Yusoof.

Click to Watch Episod

Shah Alam 40k Episod TV3

JUDUL : SHAH ALAM 40K
TARIKH TAYANGAN : 3 Ogos 2021
WAKTU SIARAN : Isnin-Jumaat, 7:00 malam
SIARAN TV : Slot Akasia TV3
PENULIS SKRIP : MF Kencana
PENGARAH : Isma Yusoof
PRODUKSI : Global Station Sdn Bhd
PELAKON : Rita Rudaini, Umie Aida, Anna Jobling, Aedy Ashraf, Arash Mohd, Fadlan Hazim, Awie Dean, Aleza Shadan, Malek Mccrone, Jabir Meftah, Syeera Aziz, Zailin Aqeesha, Afifah Nasir, Danish Iskandar, Farah Nadiah, Syahir Shafein, Adeed Abdullah,
WATAK PELAKON 
Rita Rudaini sebagai Datin Rose
Umie Aida sebagai Datin Azalina
Arash Mohd sebagai Datuk Anuar
Anna Jobling sebagai Shafinaz
Aedy Ashraf sebagai Daniel
Shah Rezza sebagai Datuk Sri Yahya
Danish Iskandar sebagai Fatah
Jabir Meftah sebagai Akiff
Fadlan Hazim sebagai Chef Kush
Zailin Aqeesha sebagai Arisa
Syeera Aziz sebagai Puteri
Malek Mccrone sebagai Han
Farah Nadiah sebagai Florence Juni Anuar
Aleza Shadan sebagai Jue
Please Join our Telegram Channel: t.me/kepalabergetars
SINOPSIS SHAH ALAM 40K

Menceritakan tentang keadaan komuniti kecantikan yang lebih tinggi di Shah Alam yang didiami melalui tiga gadis terkemuka, terutamanya Datin Sri Azlina, Datin Rose dan Tengku Shafinaz Mckenzie. Masing-masing menyimpan thriller peribadinya sehingga ia berada dan membawa kejadian yang tidak diingini. Adakah persahabatan mereka semakin hampir atau sebaliknya.

Puan Sri Azlina, Datin Rose dan Tengku Shafinaz adalah 3 gadis yang kaya dan terkenal. Mereka tinggal di rumah rakan yang sama di Shah Alam dan setiap orang mempunyai rahsia dan teknik dan teknik peribadi mereka. Untuk melindungi rahsia dan teknik mereka, mereka secara umum mengumpulkan secara kolektif dan merancang cara yang selesa dari rahsia dan teknik dan teknik yang ada. Persahabatan mereka terancam ketika mereka ingin memulakan organisasi perniagaan bersama.

Kisah Shah Alam 40000 berkisar pada banyak rakan yang tinggal bersama komuniti yang sama dengan kawasan Shah Alam. Datin Sri Azalina, 47, seorang pengusaha berjaya yang terkenal, pasangan kedua Dato Sri Yahya (pemilik syarikat komersial) mempunyai anak, Akiff, 20 (masuk universiti), dan Arissa, 14 (pelajar kolej).
Datin Rose, 43 – seorang Datin yang pastinya seorang suri rumah, yang biasanya berhasrat untuk mencuba projek perniagaan. Pasangan kedua kepada Dato Anuar (52 – peniaga). Shafinaz McKenzie, 31-bintang filem yang sangat panas, terkenal dan berpengaruh, pastinya keluarga kaya-adalah teman baik Datin Sri Azalina dan Datin Rose. Baru sahaja berpisah dengan bintang filem terkenal Chef – Chef Kush.
Kisah itu bermula dari kedai kafe DS Azalina, di mana semuanya kelihatan normal, seperti tidak ada masalah dengan yang lain. Tetapi seolah-olah dalam diam, setiap dari mereka menyimpan banyak perkara sebagai misteri.
Rose menyimpan misteri bahawa dia dikejar dengan bantuan menggunakan Along sementara dia ditipu dengan bantuan menggunakan rakan niaga komersialnya, yang juga bekas bintang filem. Shafinaz menyimpan misteri mengenai hubungannya dengan juruterbang dan akhirnya dapat ditemui juga. Perkara yang sama berlaku untuk suami dan anak masing-masing.
Adakah mengekalkan misteri ini menyimpan janji temu antara satu sama lain?

Waktu Tayangan

Drama Shah Alam 40K akan mula disiarkan pada 29 Mac 2021, iaitu setiap hari Isnin hingga Khamis jam 12 tengah hari paling berkesan di perisian atau laman web iQIYI www.Iq.Com. Anda boleh melihat ke hadapan untuk melepaskan diri.

Mengganti zaman moden, drama Shah Alama 40000 disiarkan setiap Isnin hingga Jumaat, jam 7.00 malam di slot Akasia TV3 mulai 3 Ogos 2021

Shah Alam 40k Episod IQIYI