Sihir Episod Astro Ria – Hun Haqeem And Kamal Adli

Kepala Bergetar Sihir Episod Melayu Drama Dan Download. Tonton Gempak Sihir Terbaru Filem Malaysia. Malay Drama Sihir dfm2u Gempak Telemovie, Terkini Mega Drama Sihir Gempak HD Drama Sangat myflm4u video Links Download.

Sihir Episod Astro Ria

Agak lama, perbuatan sihir yang bertentangan dengan ajaran Islam itu masih menjadi penetapan orang Melayu tertentu di negara ini.

Selain itu, terdapat banyak gubahan atau karya yang disampaikan dengan matlamat akhir untuk mengajar perhimpunan itu menghentikan amalan buruk.

Setakat ini, Astro akan memperkenalkan satu lagi demonstrasi siri rancangan bernama Sorcery yang ceritanya sebenarnya berputar di sekitar latihan.

Click to Watch Episod

Saksikan dramatisasi Sihir oleh penghibur Kamal Adli dan Hun Haqeem akan disiarkan di Astro Ria mulai 1 November 2021, setiap Isnin hingga Khamis jam 11 malam.

Sihir ialah siri TV Malaysia 2021 (bukan variasi pintar) yang menampilkan penghibur Kamal Adli dan Hun Haqeem sebagai peneraju utama.

Scene 1 dramatisasi menjijikkan ini akan disiarkan pada 1 November 2021 di saluran Astro Ria untuk menggantikan siri televisyen, Malaysian Apparition Stories.

Siri rancangan \’Sihir\’ adalah salinan unik yang diedarkan oleh Juita Viden Sdn. Bhd. berkisar tentang isu-isu mengelak seperti sihir dan santau yang bertentangan dengan ajaran Islam namun secara umumnya masih dilatih oleh sebilangan kecil orang Melayu di negara ini secara khusus.

Gambaran persembahan menerusi rancangan 20 – babak ini menceritakan kisah pasangan kembar bernama Noah dan Hud yang menikmati faedah daripada gerak hati. Personaliti Nuh lakonan Kamal Adli boleh melihat masa depan melalui mimpi. Sementara itu, orang Hud yang dilakonkan oleh Hun Haqeem mempunyai hijab yang membolehkannya melihat perkara yang tidak mencolok dan ghaib.

Pemikiran pertama rancangan ‘Sihir’ didorong oleh ketua produktif Michael Ang, Syawal Azrai dan Srikandi Emma dan seterusnya menyaksikan usaha bersama empat ketua unik yang mengandungi Michael Ang dan Azmir Effendi, sama seperti penghibur Kamal Adli dan Hun Haqeem. Selain duduk di kerusi pengarah, mereka berdua juga memainkan tugas utama secara serentak. Dalam pada itu, papan kandungan disusun oleh Nadia Khan, Michelle Yoon, Rahim Ramli, Qawiem Hamizan dan Mamu Competes.

JUDUL : SIHIR
TARIKH TAYANGAN : 1 November 2021
WAKTU SIARAN : Isnin-Khamis, 11:00 malam
RANGKAIAN : Astro Ria
IDEA ASAL : Syawal Azrai, Srikandi Emma
PENULIS SKRIP : Rahim Ramli, Nadia Khan, Qawiem Hamizan, Michelle Yoon, Mamu Vies.
PENGARAH : Kamal Adli, Michael Ang, Hun Haqeem, Azmir Affandi
PRODUKSI : Juita Viden Sdn Bhd
PELAKON : Hun Haqeem, Kamal Adli, Farah Ahmad, Sharifah Shahora, Zarul Umbrella, Zarynn Min, Fiza Thomas, Mak Wan Ju, Dilla Ahmad, Katalina, Ellyas Abdullah, Afiq Rahem, Faha Azhar
WATAK PELAKON
Hun Haqeem sebagai Hud
Kamal Adli sebagai Nuh
Zarul Husin sebagai Ustaz Ayub
SINOPSIS SIHIR

Mengisahkan sepasang kembar bernama Noah dan Hud yang mempunyai kelebihan yang keenam dan cuba menyelesaikan kes-kes yang berkaitan dengan sihir yang menyusahkan orang sekeliling.
Nuh berpotensi melihat takdir melalui mimpi pada masa yang sama seperti Hud memiliki hijab yang membolehkannya melihat perkara ghaib dan mistik.
Mereka sering mendapat tawaran daripada mimpi atau melalui melihat bayang-bayang sebagai petunjuk kepada sesuatu perkara.
Si kembar diganggu dengan cara siasatan untuk mengesan asal usul mereka dan di samping cara Nuh dan Hud bertemu dengan manusia yang sedang merana akibat sihir dan mereka yang melakukan sihir.
Setiap kali mereka membantu, mereka sering merasakan jawapan yang mungkin mereka cari.
Satu demi satu petunjuk dibongkar yang seterusnya membawa Nuh dan Hud memahami siapa mereka sebenarnya.

Nuh dan Hud adalah sepasang kembar yang mempunyai perasaan keenam dan masing-masing mempunyai kelebihan tersendiri. Mereka sering mendapat tawaran daripada mimpi atau melalui melihat bayang-bayang sebagai petunjuk kepada sesuatu perkara. Mereka telah dibelenggu dengan cara siasatan untuk mengesan asal usul mereka dan di samping cara Nuh dan Hud bertemu dengan manusia yang telah merana akibat sihir dan mereka yang mengamalkan ilmu sihir. Setiap kali mereka membantu, mereka sering merasakan jawapan yang mereka cari. Satu dengan menggunakan satu petunjuk dibongkar yang kemudiannya membawa Nuh dan Hud mengenali siapa mereka sebenarnya.

drama Sihir astro ria

Waktu Siaran

Drama ‘SIHIR’ boleh dibuktikan setiap Isnin hingga Khamis, jam sebelas malam mulai 1 November 2021 secara eksklusif di saluran Astro Ria (104) selain Tonton jumlah episod secara on line di aplikasi Astro Go dan platform On Demand. Untuk maklumat lanjut dan sinopsis drama Melayu kontemporari, klik di www.Kepalabergetars.Com