Tak Sempurna Mencintaimu Episod TV3 – Intan Najuwa Redza Rosli

Kepala Bergetar Tak Sempurna Mencintaimu Episod Melayu Drama Dan Download. Tonton Gempak Tak Sempurna Mencintaimu Terbaru Filem Malaysia. Malay Drama Tak Sempurna Mencintaimu dfm2u Gempak Telemovie, Terkini Mega Drama Tak Sempurna Mencintaimu Gempak HD Drama Sangat myflm4u video Links Download.

Tak Sempurna Mencintaimu Episod TV3

Nantikan drama ‘Tak Sempurna Mencintaimu’ yang dirangsang dengan bantuan novel Rehan Makhtar. menampilkan gandingan Redza Rosli dan Intan Najuwa sebagai watak utama. Akan bersiaran mulai 29 Mac, setiap hari jam 7 malam di slot Akasia TV3.

Click to Watch Episod

Tak Sempurna Mencintaimu Episod TV3

JUDUL : TAK SEMPURNA MENCINTAIMU
TARIKH TAYANGAN : 29 Mac 20121
EPISOD : 28
WAKTU SIARAN : Isnin-Ahad, 7:00 malam
SIARAN TV : Slot Akasia TV3
PENULIS SKRIP : Marr Mohamad, Eja Lorena, Mfid Suhaimi, Lynnda Sharuddin.
PENGARAH : Emi Suffian
PRODUKSI : Zeel Production Sdn Bhd
PELAKON : Intan Najuwa, Redza Rosli, Aniq Suhair, Rita Nadira, Wan Maimunah, Dato Tamimi Siregar, Fendy Bakry, Lydiawati, Mak ah, Azzarima, Fendi Seman, Ali Redza, Nafiez Zaidi, Shah Khan, Naim Shamshol, Asha Merican.
WATAK PELAKON
Intan Najuwa sebagai Siratul
Redza Rosli sebagai Mustaqim
Rita Nadira sebagai Melissa
Fendy Bakry sebagai Epul
Aniq Suhair sebagai Safwan
Nafiez Zaidi sebagai Fiqri
Ali Reza sebagai Kyle
Azza Elite sebagai Kak Siti
Shah Khan sebagai Kuca
Naim Shamshol sebagai Rudy
Scha Elinnea sebagai Mawardah
LAGU TEMA / OST 
Khai Bahar – Durja
SINOPSIS TAK SEMPURNA MENCINTAIMU

Pertemuan antara mata yang redup dan mata yang tenggelam sekarang tidak indah. memang menyakitkan. Malah mata yang redup mahu melupakan semuanya dan tidak perlu berhutang. sekali lagi, pemilik mata yang terbenam. selagi wanita bernama Siratul tidak lagi menyelesaikan hutangnya, dia tidak akan meninggalkan wanita itu sendiri. pasti, katakan dia kejam. Sebenarnya, dunia ini kejam! Dia menjadi juga penghidap.

“kamu menggodaku lagi, bukan?” -MUSTAQIM
“Tidak … jika terkoyak, saya perlu bantu menjahit” -SIRATUL

Wajah Siratul, lirik dan ungkapan mata terdengar sangat marah pada pendengaran Mustaqim. tetapi untuk beberapa motif … Yang kesal adalah apa yang ingin dilihatnya, siapa yang menginginkannya untuk menatap dan perlu dia dengar.

“Aku mengarahkan kamu melampiaskan aku. Paling berkesan kamu faham …” -MUSTAQIM
“ia adalah watak yang tidak masuk akal!” -SIRATUL

sampai suatu hari nanti, ketika Siratul mula membuka hati koronernya … orang itu berbohong kepadanya. Dia menjadi jengkel kerana kasih sayang yang mula tumbuh.

“untuk mendapatkan wang saudara perempuan saya dan juga anda jangan lupa, anda boleh membeli saya bersama dengan wang anda!” -SIRATUL
“Ini bukan tujuan saya untuk menyakiti anda, Siratul …” -MUSTAQIM

Mustaqim adalah careworn. Tidak … Dia benar-benar merancang yang indah. Dihalau, dia mengalahkan kasih sayang yang ada untuk pertama kalinya di jantung koronernya.

pada akhirnya, Siratul sudah biasa dengan apa yang Mustaqim lalui sepuluh tahun sebelumnya untuk menghilangkan bekas luka dalam kejahatan cinta palsu yang memaksanya menjadi yatim piatu lebih awal dari waktu. cinta pembohongan yang menghantui saat ini.

“Jika dia, pedang yang menarik … Aku boleh menjadi pertahanan yang memungkinkan kamu hidup untuk menceritakan kisahnya.” -SIRATUL

tapi, itu nyata. membuat rancangan belum selesai namun syaratnya mungkin unik. Mustaqim lain kali bergelut dengan pandangan sementara di antara dia, Siratul dan Melissa … paling berkesan dipisahkan dengan jalan terbaik yang disebut sebagai kehilangan nyawa.

“Kamu bergerak dulu, Taqim. Aku dapat memerhatikan …” -MELISA
“tidak berpuas hati di dunia, anda mungkin berpuas hati di syurga …” -SIRATUL
“Saya minta maaf kerana membawa cinta yang tidak sempurna ke dalam hidup anda …” -MUSTAQIM

Kehidupan mereka sama-sama menyerah pada hari itu. Mustaqim bangkit dengan sisa-sisa nafasnya demi Siratul. tetapi apakah dia cukup berani untuk mengayunkan pedangnya untuk memerhatikan ketika pengawalnya jatuh? Dia sendiri tidak pasti.

Episod 1
Siratul adalah seorang wanita kampung yang mengambil alih sebagai ketua keluarga setelah kematian ayahnya. apa yang tambahan, ketika ini, keadaan kesihatan ibunya cukup mengerikan. Saudaranya yang lebih muda SAFWAN baru sahaja menamatkan SPM dan kini bekerja di pasar raya berhampiran kediamannya untuk membantu meringankan beban adiknya. Pada hari itu, Sirat meminta Wan membantunya membeli barang keperluan dapur. tapi sayangnya, dia memperoleh nama yang menyebut Wan berubah menjadi terlibat dalam nasib yang tidak baik. Sirat gagal mengambil masa lama untuk bergegas ke tempat kejadian. MUSTAQIM terkejut melihat keadaan motor Ducati miliknya yang telah dilanggar. Lebih membimbangkan apabila budak lelaki yang melanggarnya kini tidak mempunyai lesen memandu dan cukai jalan raya. Secepat Sirat tiba di tempat kejadian, ada perbalahan antara Sirat dan Taqim.