The Hotel 2 – Jiwa Yang Kau Puja Episod Astro Ria – Uqasha Senrose

Kepala Bergetar The Hotel 2 Jiwa Yang Kau Puja Episod Melayu Drama Dan Download. Tonton Gempak The Hotel 2 Jiwa Yang Kau Puja Terbaru Filem Malaysia. Malay Drama The Hotel 2 Jiwa Yang Kau Puja dfm2u Gempak Telemovie, Terkini Mega Drama The Hotel 2 Jiwa Yang Kau Puja Gempak HD Drama Sangat myflm4u video Links Download.

The Hotel 2 – Jiwa Yang Kau Puja Episod Astro Ria

Drama bersiri ‘Jiwa Yang Kau Puja: The Hotel 2’ boleh ditayangkan mulai 27 Oktober 2021 di dalam slot Megadrama, Astro Ria. Menampilkan lakonan Uqasha Senrose, Syazwan Zulkifly, Sean Lee, Natasha Elyzza, Dini Schatzman dan ramai lagi.
Saksikan sambungan drama The Hotel, Jiwa Yang Kau Puja mulai 27 Oktober 2021, setiap Isnin hingga Khamis jam 10 malam Isnin hingga Khamis di Astro Ria atau teruskan sahaja di Aplikasi Astro Go / Ultra Box.
Nampaknya drama slot Megadrama ini semakin mengujakan manakala ‘The Hotel 2’ bertajuk Jiwa Yang Kau Puja mulai 27 Oktober 2021 di saluran Astro Ria.
Drama The Hotel (musim pertama) berakhir pada episod kedua puluh empat dan kemudian diteruskan untuk musim ke-2 tetapi dengan tajuk drama yang unik.
Ia adalah kesinambungan musim sebelumnya dan sebenarnya terdapat konflik antik yang belum diselesaikan dan kemungkinan akan ada konflik dan kenangan baharu dengan pelakon baharu.

Click to Watch Episod

JUDUL : THE HOTEL 2 – JIWA YANG KAU PUJA
TARIKH TAYANGAN : 27 Oktober – 25 November 2021
WAKTU SIARAN : Isnin-Khamis, 10:00 malam
RANGKAIAN : Astro Ria – MegaDrama
PENULIS SKRIP : Nadia Khan, Rahim Ramli, Dawiem Hamizan, Michelle Yoon
IDEA ASAL : Michael Ang
PENGARAH : Nur Ain Sharif
PRODUKSI : Juita Viden Sdn Bhd
PELAKON : Syazwan Zulkifly, Uqasha Senrose, Dini Schatzmann, Yasmin Hani, Sean Lee, Azhar Amir, Ku Faridah, Natasha Elyzza, Eina Azman, Asha Merican, Nabil Aqil, Farah Ahmad, Eina Azman,
 
WATAK PELAKON 
Syazwan Zulkifly sebagai Haziq
Uqasha Senrose sebagai Dr.Firhani
Sean Lee sebagai Umar
Eina Azman sebagai Julia
Natasha Elyzza sebagai Umaira
Dini Schatzmann sebagai Adri
Farah Ahmad sebagai Sharifah Hanisa
Yasmin Hani sebagai Tania
Nabil Aqil sebagai Arman
Azhar Amir sebagai Syed Jamaluddin
Asha Merican sebagai Marsha
Ku Faridah sebagai Miss Ros
 
LAGU TEMA (OST)
Keliru – Lil J & Ara Johari
Selamat Jalan – Mohsein Kush feat Tulangkata
Tetap Aku Cinta – Ara Johari
Halusinasi – Fieya Julia
SINOPSIS JIWA YANG KAU PUJA

Walaupun dengan kawalan ketat baru di bawah Tania, motel itu berubah menjadi terkejut sekali lagi dengan bantuan kematian Akash yang menjadi kawan dan teman perniagaan Umar. Dr. Firhani, penghuni baru di Samudera Suites yang pertama sekali tinggal di unitnya sendiri, tinggal bersama Umaira yang kini tinggal sendiri. Pergaduhan antara mereka bermula apabila Dr Firhani dan Umar mula mendekat dan Umaira cemburu.

Dr Firhani masih diburu melalui bekas tunangnya, Haziq yang mempunyai bangsa intelek yang tidak stabil. Apabila Dr. Firhani mengetahui bahawa Haziq membunuh Akash, mencederakan Umar dan menculik Adri (semuanya kerana pemikiran posesif Haziq yang kuat bahawa dia kini tidak mahu mereka kaedah Dr. Firhani), Dr. Firhani dan Umar terpaksa merancang untuk membunuh Haziq secara kolektif .
Drama Jiwa Yang Kau Puja adalah kesinambungan daripada kisah sebelumnya apabila Raisa menjadi tidak bermaya. Adakah cerita dan cerita zaman moden dari Dr Firhani selepas ini?

Tetapi adakah benar Raisa sudah mati? Dan adakah Maya hidup sekali lagi? Tonton Hotel 2 – Jiwa yang Anda Sembah.

The Hotel 2 - Jiwa Yang Kau Puja Episod Astro Ria

Waktu Tayangan

Drama Jiwa Yang Kau Puja mungkin disiarkan setiap Isnin hingga Khamis untuk slot yang sama, Megadrama pada pukul 10.00 malam di saluran Astro Ria mulai 27 Oktober ini.

Sebagai alternatif, anda boleh bergerak On Demand atau menonton di Astro Go termasuk untuk drama musim pertama, The Hotel atau layari www.kepalabergetars.com