The Hotel Episod Astro Ria – MK K-Clique And Mira Filzah

Kepala Bergetar The Hotel Episod Melayu Drama Dan Download. Tonton Gempak The Hotel Terbaru Filem Malaysia. Malay Drama The Hotel dfm2u Gempak Telemovie, Terkini Mega Drama The Hotel Gempak HD Drama Sangat myflm4u video Links Download.

The Hotel Episod Astro Ria (Mega Drama)

Nantikan koleksi drama ‘The Hotel’ yang menyediakan MK K-Clique, Mira Filzah, dan Sean Lee. Drama yang dihasilkan oleh Juita Viden, arahan Helmi Yusof & idea asal dari Michael Ang. Akan memenuhi sasaran pasaran di slot Astro Ria.
Slot Megadrama dilanjutkan lagi dengan drama The Hotel cara yang baik untuk mencari pengunjung bermula 15 September 2021 di Astro Ria.

Drama Juita Video akan mengemas kini drama Hawa sebelumnya. Bagi individu yang melewati persembahan Mira Filzah selepas berkahwin, dia berada di drama ini.
Drama ini diarahkan dengan bantuan Heli Yusof juga akan berpasangan buat pertama kalinya antara Mira Filzah dan MK K-Clique yang juga merupakan drama pertamanya untuk salah satu penyumbang institusi K-Clique.

Click to Watch Episod

JUDUL : THE HOTEL
TARIKH TAYANGAN : 15 September 2021
WAKTU SIARAN : Isnin-Khamis, 10:00 malam
SIARAN TV : Slot MegaDrama (Astro Ria)
PENULIS SKRIP : Nadia Khan, Rahim Ramli, Qawiem Hamizan, Michelle Yoon
IDEA ASAL : Michael Ang
PENGARAH : Helmi Yusof
PRODUKSI : Juita Viden Sdn Bhd
PELAKON : MK K-Clique, Mira Filzah, Sean Lee, Azhar Amir, Natasha Elyzza, Farah Ahmad, Asha Merican, Nabil Aqil, Yasmin Hani, Daler Yusuf, Eina Azman, Alif Hadi, Ku Faridah.
WATAK PELAKON
Mira Filzah sebagai Raisa
MK K-Clique sebagai Sean
Natasha Elyzza sebagai Umaira
Sean Lee sebagai Umar
Eina Azman sebagai Julia
Farah Ahmad sebagai Sharifah Hanisa
Daler Yusuf sebagai Razul Ilyas
Yasmin Hani sebagai Maya
Alif Hadi sebagai Tengku Arif
SINOPSIS THE HOTEL

Raisa menjalani kehidupan yang mahal bersama ibunya, Maya. Namun, Raisa menderita penyakit intelektual di mana dia tidak dapat memanipulasi emosi dan tingkah lakunya. Dia bertindak sesuai dengan kehendaknya sehingga dia sanggup membunuh.

Filem The Hotel mengisahkan Raisa yang menjalani kehidupan mahal bersama ibunya, Maya. Namun, Raisa menderita sakit jiwa di mana dia tidak dapat mengawal perasaan dan tingkah lakunya. Dia bertindak sesuai dengan kehendaknya sehingga dia cenderung untuk membunuh.

The Hotel Astro ria Mega Drama

Waktu Siaran

Filem The Hotel mungkin disiarkan setiap Isnin hingga Khamis, jam 10.00 malam di Astro Ria melalui slot Megadrama mulai 15 September. Anda juga boleh menonton menerusi Astro Go atau On Demand untuk waktu yang lebih cerah.