Zombie Jarum Vaksin Telefilem Live Astro Citra

Zombie Jarum Vaksin Telefilem Live Tonton Astro Citra Drama Video. Kepala Bergetar Maid astro citra Telefilem Melayu Penuh Program Dan Download. Malay Program Zombie Jarum Vaksin Telemovie astroria dfm2u Gempak Telemovie. Tonton Gempak Zombie Jarum Vaksin Saksikan Full Telefilem Astro Citra HD Terbaru Filem Malaysia, Kepala Bergetar komedi Program Sangat myflm4u Zombie Jarum Vaksin Saksikan telefilem Video Links Tonton dan free download.

Zombie Jarum Vaksin Telefilem Live Kepala Bergetar Video

Click to Watch Episod

Saksikan telefilem ‘Zombie Jarum Vaksin’ lakonan Farid Kamil dan Jue Aziz pada Sabtu, 11 Disember 2021 jam 9 malam di Astro Citra.

Zombie Jarum Vaksin

Waktu Siaran: Sabtu, 11 Disember 2021, 9:00 malam
Rangkaian: Astro Citra 108
Penulis Skrip: Siti Aisyah
Pengarah: Eoon Shuhaini
Produksi: Arie Zaharie Production
Pelakon: Jue Aziz, Farid Kamil, Arie Zaharie, Mustaqim Bahadon, Kamsani Ismail, Mak Wan Latah, Kamsiah Ali, Syazwani Bakri,

Sinopsis Zombie Jarum Vaksin

Nisa dan Farid sudah bertunang dan merancang untuk bernikah dalam keadaan dekat dengan takdir. Mereka mempunyai kerumitan di mana Farid takut untuk menerima vaksin. Ini tambah membebankan Nisa kerana kumpulan saudara mara Nisa bukan untuk mereka berkahwin selagi Farid kini belum divaksin. Nisa tidak berpuas hati dan pertempuran berlaku. Nisa masih berkeras mahu memahami sebab Farid kini tidak mahu disuntik.

About Kepala

Kepala Bergetars is about Melayu Tonton Filem, Malay Tonton Cerekarama Melayu, Tonton dan Download Drama Melayu, Filem Terbaru, Filem Malaysia, Drama Malaysia.